Luni, 24 Aprilie 2017
 

Monden


slagareSâmbătă, 9 februarie, începând cu ora 18,30, Teatrul de Revistă Majestic Ploieşti vă invită la premiera oficială a spectacolului ŞLAGĂRE ÎN REVENIRE, în regia cunoscuţilor Viorel Gavrilă şi George Frîncu şi scenografia lui Ovidiu Pascal.

romanii-au-talentAl treilea sezon al show-ului Românii au talent începe vineri, 15 februarie, la Pro TV, de la ora 20.30. Concurenţii celui de al treilea sezon au fost aleşi din orașele Craiova, Cluj, Oradea, Timișoara, Iași și București.

catel 1Te enervezi dimineaţa când observi fire din blana patrupedului plutind în ceaşca cu cafea? Sau te resemnezi gândindu-te că părul de câine agăţat pe haine ar putea deveni un accesoriu la modă?
Ei bine sunt persoane care ar putea să îţi spună că trebuia să te gândeşti de două ori atunci când ţi-ai ales câinele, pentru că ar fi trebuit să alegi un câine care „nu năpârleşte".
În plus, sunt multe persoane care sunt alergice la părul de câine, caz în care combinaţia „iubitor de animale" + „câine în casă" poate fi catastrofală.
Vestea bună: există anumite rase de câini care nu năpârlesc sau năpârlesc foarte puţin şi sunt consideraţi a fi hipoalergenici. Asta înseamnăcă nu produc alergeni prin pielea moartă sau prin mătreaţă.
Faptul că spui despre un câine că „nu năpârleşte" nu înseamnă că nu îi cade părul deloc. Orice câine pierde puţin păr, am putea spune la fel ca şi oamenii. Diferenţa constă în faptul că unii câini pierd mai puţin păr iar alţii foarte puţin.

newdandyism-garbstore-silk-knitted-tieAccesorii care revin la modă? Un bărbat arată bine îmbrăcat atunci când poartă piese vestimentare clasice. Elementul pe care îl prezentăm în cele ce urmează, datează din anii '60, şi a fost purtat de Sean Connery în seria James Bond. Este vorba de cravata tricotată din mătase.

Untitled-1Piesele vestimentare cu croiuri maxi se regăsesc în garderoba oricărei femei. Îţi oferim câteva idei de purtare a fustelor şi rochiilor maxi, moduri interesante de accesorizare şi asortare, care sigur îţi vor oferi inspiraţia necesară pentru ţinutele de zi cu zi.

dungiDacă nu ştii care sunt tendinţele pentru sezonul de primăvară, află care sunt principalele trenduri.

casatorieAsigurarea stabilităţii financiare prin intermediul căsătoriei pare a fi în zilele noastre mult mai importantă pentru tinerii bărbaţi decât pentru tinerele femei, afirmă autorii unui studiu realizat în Marea Britanie.

eurovision-2013Joi, 17 ianuarie, la Malmo, oraşul care va găzdui concursul Eurovision Song Contest din acest an, a avut loc tragerea la sorţi pentru împărţirea ţărilor participante în cele două semifinale ale competiţiei.

sweater1Pentru sezonul rece designerii au oferit soluţii care au demonstrat că esteticul nu este condiţionat de temperatură. Tendinţele au schimbat modelele clasice de pulovere tricotate, propunând imprimeuri, texturi, aplicaţii şi inserţii de material. Continuăm cu o altă serie de modele.

jacheta militarzPe podiumul pentru anotimpul rece 2012-2013, jachetele cu detalii military au reprezentat una dintre cele mai apreciate abordări vestimentare în colecţiile marilor creatori de modă. Asociat cu fuste conice, feminine, sau cu pantaloni glam, din catifea, acest model de jachetă a devenit una dintre alegerile vestimentare preferate ale celebrităţilor.

james-deanDe la James Dean încoace jacheta de piele a fost purtată de rebeli, aviatori, punkeri, rock stars, motociclişti sau chiar de poliţişti. Despre jacheta de piele se poate spune astăzi că este o alegere clasică, dar stilată.