Monden

Monden

jacheta militarzPe podiumul pentru anotimpul rece 2012-2013, jachetele cu detalii military au reprezentat una dintre cele mai apreciate abordări vestimentare în colecţiile marilor creatori de modă. Asociat cu fuste conice, feminine, sau cu pantaloni glam, din catifea, acest model de jachetă a devenit una dintre alegerile vestimentare preferate ale celebrităţilor.

Read more: Stil feminin: Stilul military
Monden

laurian-mantaLaurian Mantea, adolescentul de 16 ani din Slănic, a cântat piesa de dragoste a lui Glenn Medeiros, „Nothing's Gonna Change My Love For You“.

După voturile spectatorilor, prestaţia l-a dus în duel cu Vlad Simon, coleg în echipa lui Horia Hrenciu. Antrenorul l-a salvat pe Laurian, iar acesta a a căzut în genunchi la aflarea veştii că merge mai departe.

În urma deciziei exprimate de votul telespectatorilor, Tibi Scobiola şi Julie Mayaya au fost primii salvaţi pentru următoarea ediţie, iar Dalma Kovacz şi Andreea Olariu au plecat acasă.

Monden

nicoNico a lansat melodia pop rock "100 de zile", compusă de soţul ei, Laurenţiu Matei.
"Este o piesă de suflet şi un gen muzical care mă reprezintă. Voi cânta alături de trupa mea şi pregătesc şi alte proiecte alături de LiveArtist, dar până atunci voi filma şi un videoclip pentru această piesă, în care îmi doresc să apară şi fiica mea Alexandra", a declarat Nico pentru Libertatea.

Pentru că anul viitor artista va sărbători 10 ani de carieră, Nico intenţionează să pregătească un concert cu piesele lansate de-a lungul carierei.

Ascultă piesa AICI

Joomla SEF URLs by Artio