Miercuri, 17 Ianuarie 2018
 

Monden

sweater1Pentru sezonul rece designerii au oferit soluţii care au demonstrat că esteticul nu este condiţionat de temperatură. Tendinţele au schimbat modelele clasice de pulovere tricotate, propunând imprimeuri, texturi, aplicaţii şi inserţii de material. Continuăm cu o altă serie de modele.

jacheta militarzPe podiumul pentru anotimpul rece 2012-2013, jachetele cu detalii military au reprezentat una dintre cele mai apreciate abordări vestimentare în colecţiile marilor creatori de modă. Asociat cu fuste conice, feminine, sau cu pantaloni glam, din catifea, acest model de jachetă a devenit una dintre alegerile vestimentare preferate ale celebrităţilor.

james-deanDe la James Dean încoace jacheta de piele a fost purtată de rebeli, aviatori, punkeri, rock stars, motociclişti sau chiar de poliţişti. Despre jacheta de piele se poate spune astăzi că este o alegere clasică, dar stilată.

sacou aSacoul este o piesă vestimentară indispensabilă oricărui bărbat. El poate fi purtat ca parte a unei ţinute business, dar şi independent, în combinaţie cu pantaloni de altă culoare și material diferit.
Sacourile diferă în funcţie de forma gulerului și a numărului de nasturi.

costumModa este un obicei, o deprindere colectivă, specifică la un moment dat unui mediu social.(WIKIPEDIA)

golden-globeCea de-a 70-a ediţie a premiilor GLOBUL DE AUR a avut loc la Los Angeles şi a fost prezentată de actriţele de comedie Tina Fey şi Amy Poehler.

Iată lista câştigătorilor:

oanazavoranuspitalOana Zăvoranu a fost dusa de SMURD la Spitalul de Urgenţă Floreasca azi-noapte. De data aceasta, vedeta se afla în stare foarte gravă, potrivit unor surse medicale, după ce a înghiţit un pumn de pastile.

laurian-mantaLaurian Mantea, adolescentul de 16 ani din Slănic, a cântat piesa de dragoste a lui Glenn Medeiros, „Nothing's Gonna Change My Love For You“.

După voturile spectatorilor, prestaţia l-a dus în duel cu Vlad Simon, coleg în echipa lui Horia Hrenciu. Antrenorul l-a salvat pe Laurian, iar acesta a a căzut în genunchi la aflarea veştii că merge mai departe.

În urma deciziei exprimate de votul telespectatorilor, Tibi Scobiola şi Julie Mayaya au fost primii salvaţi pentru următoarea ediţie, iar Dalma Kovacz şi Andreea Olariu au plecat acasă.

nicoNico a lansat melodia pop rock "100 de zile", compusă de soţul ei, Laurenţiu Matei.
"Este o piesă de suflet şi un gen muzical care mă reprezintă. Voi cânta alături de trupa mea şi pregătesc şi alte proiecte alături de LiveArtist, dar până atunci voi filma şi un videoclip pentru această piesă, în care îmi doresc să apară şi fiica mea Alexandra", a declarat Nico pentru Libertatea.

Pentru că anul viitor artista va sărbători 10 ani de carieră, Nico intenţionează să pregătească un concert cu piesele lansate de-a lungul carierei.

Ascultă piesa AICI

Andreea-BalanAndreea Bălan a post mai multe fotografii pe contul de pe Facebook în care apare în ipostaze sexy, vedeta pozând în mai multe ţinute folosite pentru clipul “Mă doare fără tine”.

laurian-mantaLaurian Manta, concurentul din Slănic la Vocea României, merge mai departe în competiţie. Aflat în echipa lui Horia Brenciu, Laurian Manta a trebuit să se duleleze cu o colegă de-a sa, Camelia Sterea. Vocea sa l-a convins şi de această dată pe Horia Brenciu, care a ales ca Laurian să meargă mai departe.