Luni, 24 Aprilie 2017
 

Monden

sacou aSacoul este o piesă vestimentară indispensabilă oricărui bărbat. El poate fi purtat ca parte a unei ţinute business, dar şi independent, în combinaţie cu pantaloni de altă culoare și material diferit.
Sacourile diferă în funcţie de forma gulerului și a numărului de nasturi.

costumModa este un obicei, o deprindere colectivă, specifică la un moment dat unui mediu social.(WIKIPEDIA)

golden-globeCea de-a 70-a ediţie a premiilor GLOBUL DE AUR a avut loc la Los Angeles şi a fost prezentată de actriţele de comedie Tina Fey şi Amy Poehler.

Iată lista câştigătorilor:

oanazavoranuspitalOana Zăvoranu a fost dusa de SMURD la Spitalul de Urgenţă Floreasca azi-noapte. De data aceasta, vedeta se afla în stare foarte gravă, potrivit unor surse medicale, după ce a înghiţit un pumn de pastile.

laurian-mantaLaurian Mantea, adolescentul de 16 ani din Slănic, a cântat piesa de dragoste a lui Glenn Medeiros, „Nothing's Gonna Change My Love For You“.

După voturile spectatorilor, prestaţia l-a dus în duel cu Vlad Simon, coleg în echipa lui Horia Hrenciu. Antrenorul l-a salvat pe Laurian, iar acesta a a căzut în genunchi la aflarea veştii că merge mai departe.

În urma deciziei exprimate de votul telespectatorilor, Tibi Scobiola şi Julie Mayaya au fost primii salvaţi pentru următoarea ediţie, iar Dalma Kovacz şi Andreea Olariu au plecat acasă.

nicoNico a lansat melodia pop rock "100 de zile", compusă de soţul ei, Laurenţiu Matei.
"Este o piesă de suflet şi un gen muzical care mă reprezintă. Voi cânta alături de trupa mea şi pregătesc şi alte proiecte alături de LiveArtist, dar până atunci voi filma şi un videoclip pentru această piesă, în care îmi doresc să apară şi fiica mea Alexandra", a declarat Nico pentru Libertatea.

Pentru că anul viitor artista va sărbători 10 ani de carieră, Nico intenţionează să pregătească un concert cu piesele lansate de-a lungul carierei.

Ascultă piesa AICI

Andreea-BalanAndreea Bălan a post mai multe fotografii pe contul de pe Facebook în care apare în ipostaze sexy, vedeta pozând în mai multe ţinute folosite pentru clipul “Mă doare fără tine”.

laurian-mantaLaurian Manta, concurentul din Slănic la Vocea României, merge mai departe în competiţie. Aflat în echipa lui Horia Brenciu, Laurian Manta a trebuit să se duleleze cu o colegă de-a sa, Camelia Sterea. Vocea sa l-a convins şi de această dată pe Horia Brenciu, care a ales ca Laurian să meargă mai departe.

Vaya Con DiosFormatia Vaya Con Dios revine in Romania pe 15 martie 2013, pentru a sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti, in cadrul turneului sau de adio, informeaza organizatorii.

marilyn-monroeImaginile de la ultima şedinţă foto la care a participat Marilyn Monroe în 1962 au fost făcute publice. Actriţa avea 36 de ani.

 

andreAndreea Bălan şi Andreea Antonescu se înţeleg perfect în prezent. Andreea Bălan este naşa Siennei, fetiţa Andreeei Antonescu, iar cele două foste colege de trupă vorbesc foarte des.