Monden

Monden

laurian-mantaLaurian Manta, concurentul din Slănic la Vocea României, merge mai departe în competiţie. Aflat în echipa lui Horia Brenciu, Laurian Manta a trebuit să se duleleze cu o colegă de-a sa, Camelia Sterea. Vocea sa l-a convins şi de această dată pe Horia Brenciu, care a ales ca Laurian să meargă mai departe.

Monden

rosca hendrixPreşedintele PNL Prahova Mircea Roşca le-a declarat reporterilor Actualităţii Prahovene că este un fan "înrăit" al muzicii rock. Liderul PNL, care ocupă şi funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, se laudă cu o colecţie de peste 7000 de CD-uri cu trupe importante din istoria acestui gen muzical.

Read more: Preşedintele PNL Prahova, Mircea Roşca, fan declarat al muzicii rock. Vezi ce trupe ascultă...
Monden

plum tart3Prune - o plăcintă rustică sau lichiu cu prune cum se mai zice în Ardeal. Aluatul dulce cu smantână dulce deasupra...
Încercaţi să preparaţi această plăcintă. Cu siguranţă efortul gospodinei va fi răsplătit - nu va rămâne nici o firmitură!

Read more: Plăcintă cu prune
Monden

moda-1Indiferent de tendinţele promovate de creatorii de modă, ceea ce îmbraci rămâne o alegere personală, dictată de preferinţe, siluetă. Fiecare sezon propune două sau trei culori must-have, mai multe nuanţe secundare, reprezentative pentru anotimp şi, nu în ultimul rând, combinaţiile excentrice.

Read more: Modă: Culorile toamnei 2012
Monden

TamaraBuciuceanuAstăzi, cunoscuta actriţă Tamara Buciuceanu împlineşte 83 de ani.  Cu o bogată activitate în teatrul dramatic („O dimineaţă pierdută”, „Aşteptând la Arlechin”) şi de operetă, maestra Tamara Buciuceanu este o prezenţă frecventă în emisiunile de teatru şi TV. La 5 aprilie 2004, a primit Premiul UNITER pentru întreaga activitate, iar la 14 aprilie 2004 a fost distinsă cu titlul onorific de „Societar de onoare al Teatrului Naţional Bucureşti” (filme: „De ce trag clopotele, Mitică?”, „Punct şi de la capăt”, „Liceenii”). La mulţi ani, Tamara Buciuceanu!
Joomla SEF URLs by Artio