Untitled-1Piesele vestimentare cu croiuri maxi se regăsesc în garderoba oricărei femei. Îţi oferim câteva idei de purtare a fustelor şi rochiilor maxi, moduri interesante de accesorizare şi asortare, care sigur îţi vor oferi inspiraţia necesară pentru ţinutele de zi cu zi.

BOHO-CHIC.
Rochiile şi fustele maxi se încadrează cel mai bine în stilul boho chic. Lungimea lor este cea care oferă purtătoarei un look boem, dacă adaugă accesoriile corecte: coliere lungi, cercei sau coliere cu franjuri, brăţări din lemn, genţi-sac sau cross-body, piele întoarsă, ghete şi botine cu ţinte şi catarame sau imprimeuri grafice şi animal print.
Alege materiale specifice sezonului rece: tricot şi jerseu, dar poţi scoate din dulap şi rochiile şi fustele maxi din voal sau dantelă care, cu un pulover, cu o geacă de piele, cu o vestă din blană pot fi purtate şi în sezonul rece.

COCKTAIL LADY
Eleganţa fustelor şi rochiilor maxi poate fi evidenţiată şi mai mult în ţinute de cocktail foarte feminine. Fusta neagră, lungă, poate fi uşor asortat unui top deosebit, fie el cu peplum, metalizat sau din dantela. O fustă deosebită prin culoare sau material este bine să o asortezi unui top cât mai simplu. Peste o rochie maxi poţi adăuga un pulover şi îi poţi schimba aspectul adăugându-i curele sau brâuri în talie.

PULOVERE SUPRADIMENSIONATE
Indiferent că ai o rochie sau o fustă maxi de care eşti foarte ataşată, un pulover supradimensionat este alegerea perfectă de asortare în sezonul rece. Purtat peste rochia maxi, sau alături de o fustă maxi, puloverul supradimensionat te va ajuta să construieşti una dintre cele mai chic ţinute pentru acest moment al anului.

ROCK CHICK
Asortează o fustă sau o rochie din voal cu o bluză sau un corset din piele, o fustă simplă maxi combinată cu o geacă de motor şi mănuşi fără degete din piele şi o cămaşă din voal sau din mătase.

CE PORŢI PE DEASUPRA
Daca teoretic eşti gata să ieşi pe uşă, dar nu ştii ce să porţi ca să te protejezi de frig, află că ai foarte multe opţiuni. Dacă ai ales o ţinută casual, poţi adăuga pe deasupra chiar şi o geacă de fâş groasă, dar lungimea ei nu trebuie să treacă de coapse. Tot la o ţinută casual poţi opta şi pentru o geacă de piele. O haină de blană sau un palton lung pot fi opţiuni mult mai adecvate dacă vei participa la un eveniment care necesită o ţinută elegantă.

Dacă nu ai încă în garderobă o fustă sau o rochie maxi, este timpul să o achiziţionezi. Sunt uşor de purtat şi asortat ţn orice sezon.

Joomla SEF URLs by Artio