Pamflet

Pamflet

lautarFaptul că România se chinuie să intre în rândul lumii bune nu mai reprezintă o noutate pentru nimeni (că se chinuie de aprox 1800 de ani). Cu adevărat remarcabilă este reușita unora dintre semenii noștri de a face pași vizibili către stilul de viață din vest. După bugetarii care sunt deja integrați în Europa, la ce nivel de lovele încasează, urmează cetățenii de nivel mediu care încearcă să își depășească condiția de aruncători cu bani în lăutari, în sensul că nu mai aruncă bani, ci criptomonede.

 

Read more: Ne modernizăm vizibil! Un politician a izbit un lăutar cu laptopul în frunte, ca să plătească în...
Pamflet

1 decembrie 2016 1Alertă de Mediu: Smog insuportabil în Parcul Tineretului, după servirea a 3000 de porții de fasole

Toți politicienii s-au înclinat respectuos la penisul iepei lui Mihai Viteazu

Armata face apel la populație să înapoieze drapelul de luptă care a fost furat în curbă la Caraiman

Defilarea a fost blocată de Marghioleasa, care scuipa un tanchist zgârcit

Poliția a defilat cu singurii absolvenți de liceu din Inspectoratul Județean Prahova: trei ciobănești germani

SRI Prahova și-a prezentat tehnica secretă de filaj: Mașina de înghețată care stă aparent stricată de trei ani în fața sediului PSD

Moment impresionant: La trecerea Poliției Locale, ploieștenii au aruncat, emoționați, cu bonuri de masă

Integral - punctulpeignat.ro

Pamflet

cristian ganea adrian dobreUn prim incident electoral cât se poate de serios s-a produs chiar în dreptul panoului din centrul municipiului Ploiești, unde echipajele de urgență au trebuit să intervină pentru a-l desprinde pe primarul municipiului, liberalul Adrian Dobre, care rămăsese lipit de viceprimarul pesedist Cristian Ganea.

Read more: Ploiești, primul incident de campanie: Dobre și Ganea au rămas lipiți cu prenandez, după ce au dat...
Pamflet

apple iphone 7Lansarea lui IPhone 7 a fost umbrită de o nouă umilință pe care trebuie să o trăiască gigantul american Apple. În timp ce, miercuri, Tim Cook spăla la varză, lăudându-se cu sărăcia aia învechită numită IPhone 7, într-o suburbie din Shanghai s-a lansat într-o atmosferă de veselie și fast mult mai noul Iphone 8, produs de gigantul chinez Mapple.

Read more: Apple, umilită din nou de concurență! Chinezii au lansat ieri IPhone 8 cu radio și leduri
Pamflet

chaplin-charlie-great-dictator„Frumoasă-i viața-n cuib și mândru ne e crezul!" – această deosebită stare de spirit a dominat ultimele alegeri interne din cadrul PRU Prahova, unde mai mulți membri marcanți ai PSD au primit funcții-cheie în noul partid iubitor de neam și țară.

Read more: Ultranaționaliștii strâng rândurile: în urma alegerilor interne din PRU, Sebastian Ghiță a fost...
Pamflet

somnPe lângă ospitalitate și cinste, românii își redescoperă tradițiile chiar la Ploiești, în orașul lui Nenea Iancu. Dacă fetele își pun, din moși-strămoși, busuioc sub pernă, ploieștenii care locuiesc în vestul municipiului au adaptat străvechiul obicei, îndesându-și șuruburi sub pilotă, doar-doar vor visa tramvaiul 102 pe liniile reabilitate parțial cu fonduri europene.

Read more: OBICEI STRANIU: LOCUITORII DIN VEST ÎȘI PUN ȘURUBURI SUB PERNĂ, CA SĂ VISEZE TRAMVAIUL 102 PE LINIE
Joomla SEF URLs by Artio