pizzaUn prieten îmi spunea, râzând, că e mult mai potrivit numele de Foccacio, în loc de Boccaccio.
Omul spune că Boccaccio este cel mai luxos restaurant unde a văzut el pizza în meniu. Sigur, acum am fost răutăcios faţă de un restaurant de foarte bună calitate din Ploieşti. Reţineţi, deci, la Boccaccio se mănâncă bine, doamnelor şi domnilor!

Dar nu despre meniul de la restaurantul patronat de George Stanciu, ginerele domnului Emil Calotă, vreau să vă povestesc în cele ce urmează, ci, mai degrabă, despre ce se întâmplă la mesele de la Boccaccio care se cutremură, câteodată, auzind combinaţiile care se pun la cale lângă o bucată de pizza cu ketchup dulce, după cum vă spuneam.

Săptămâna trecută, un ospătar matol a adormit sub o masă, în timpul programului, de unde ne-a relatat, bob cu bob şi scamă cu scamă ce a auzit vorbindu-se chiar la nasul său. În fine, după culoarea şosetelor, omul ne-a dat ca sigure următoarele personaje: Sebastian Ghiţă, proprietarul RTV, Asesoft, etc., Emil Calotă, etc, etc, George Stanciu, om de afaceri, patronul Boccaccio şi Iulian Bădescu, candidatul PSD la Primăria Ploieşti (ăsta a comandat ketchup-ul).

Grupul compact discuta un lucru tulburător, un fapt demn de cele mai adânci conspiraţii. Aşa cum ne-a obişnuit, USL Prahova se ţine de revoluţii. Şi dacă la PNL Prahova se dau lovituri şi se schimbă conduceri, una bucată grupare din PSD s-a gândit şi ea că nu ar fi rău ca partidul să se primenească cu o schimbare, pentru aspectul comercial.

În sfârşit, au ajuns şi pesediştii la concluzia că fără tineret nu se poate face nimic, aşa că au discutat să îl schimbe pe Mircea Cosma din postura de candidat la Consiliul Judeţean Prahova, cu persoana tânărului Emil Calotă.

Grupul vorbea încet, iar sursa noastră de sub masă nu era în cea mai bună stare emoţională, însă ceea ce reiese clar este că tânărul Emil Calotă vrea, dar ar vrea şi nea Mircea, deci gata conflictul.

Cele două tabere din PSD sunt gata să se ia de beregăţi. Dacă ne întrebaţi pe noi, candidat va fi cine vrea omul de afaceri Sebastian Ghiţă care este amic bun cu Victor Ponta. Iar dacă vine de la Bucureşti un vifor spre capitala de judeţ, pariem că nici statuia lui Mihai Viteazu nu rămâne neclintită.

Cu alte cuvinte, este posibil ca tânărul Emil Calotă să ne surâdă, din nou, de pe panourile electorale, din postura de candidat la CJ Prahova.

PS: Probabil că s-a interesat din timp ce planuri de viitor are Sava ăla micu', ca să nu se mai întâlnească în altă campanie – asta ca să terminăm într-un spirit de glumă, desigur!

Da Vinci and friends

Pamflet preluat de pe BLOGUL autorului 
Joomla SEF URLs by Artio