irish_Town_lat

OBICEI STRANIU: LOCUITORII DIN VEST ÎȘI PUN ȘURUBURI SUB PERNĂ, CA SĂ VISEZE TRAMVAIUL 102 PE LINIE

Written by Administrator Category: Pamflet Created: Wednesday, 06 July 2016 17:00

somnPe lângă ospitalitate și cinste, românii își redescoperă tradițiile chiar la Ploiești, în orașul lui Nenea Iancu. Dacă fetele își pun, din moși-strămoși, busuioc sub pernă, ploieștenii care locuiesc în vestul municipiului au adaptat străvechiul obicei, îndesându-și șuruburi sub pilotă, doar-doar vor visa tramvaiul 102 pe liniile reabilitate parțial cu fonduri europene.

„Există din străbuni o zicere că pe aici circula, odinioară, tramvaiul. Sincer, eu nu cred, dar respect acest obicei cu șuruburile sub pernă. Din păcate, în loc de tramvai îmi apar în vis Iulian Teodorescu și Cristian Ganea, care promit că termină proiectul la timp și alte prostii de adormit copiii. Mă trezesc transpirat și visul se termină mereu la fel, cu domnul Ganea care râde în hohote și mușcă cu poftă dintr-o șaorma cu de toate. E groaznic, nu mai suport!", declară Raimond Stanian, locuitor din cartierul Vest care își dorește mult să vadă tramvaiul 102 pe linie.

Integral - punctulpeignat.ro

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.