Pamflet

Pamflet

radu-popescu-300x225Pedeapsă de la Dumnezeu! Degeaba a repetat luni de zile acasă, și-a exersat cu creionul semnătura, tot efortul a fost în zadar pentru cunoscutul om Radu Popescu. Acesta a generat un întreg scandal în sediul Autorității Electorale Permanente, după ce a stat cinci ore să se chinuie să-și amintească cum se numește.

Read more: Radu Popescu nu își poate înregistra candidatura. De acasă până la Biroul Electoral își uită mereu...
Pamflet

luptatori tribali noua zeelandaLeningrad a fost nimic pe lângă ce nenorociri se petrec, zilele acestea, în cartierul Ploiești Vest. Autoritățile au mobilizat armata la granița cu cartierul Nord și Cioceanu, pentru a opri valuri de foști cetățeni civilizați, cu impozitele la zi, care, din cauza foametei, s-au transformat în sălbatici sadea.

Read more: Scene de canibalism în Ploiești Vest, după ce cartierul a fost izolat din cauza tramvaiului 102 și...
Pamflet

toporÎn România, bătaia e ruptă din rai, acest obicei fiind încadrat ca făcând parte integrantă din patrimoniul național al țării, lângă Miorița, Coloana Infinitului și Florin Salam. O cetățeancă din Mizil a simțit pe pielea ei acest fapt, după ce a reclamat la instanță faptul că e agresată zilnic de soțul alcoolic, cu toate că ea face mâncare și nici „nu umblă cu alții, ca alte panarame” din celebra urbe. Din păcate judecătorul nu a considerat că femeia a fost agresată, deși aceasta s-a prezentat în sala de judecată cu un topor înfipt în cap și cu dinții strânși într-o pungă de plastic.

Pamflet INTEGRAL - punctulpeignat.ro

Pamflet

Cristian-Ganea-PSD-PloiestiRâdeați de Iohannis că lipsește de acasă, însă mai sunt și alții! Primarul interimar al Ploieștiului, Cristian Ganea, nu se mai întoarce din China, după ce a fost ales oficial primar al municipalității din Harbin.

Read more: Iar a rămas PSD fără candidat la Ploiești! La o băută tovărășească, Ganea a fost ales primar la...
Pamflet

Cristian-Ganea-PSD-PloiestiDupă ce presa prietenoasă a informat publicul ploieștean că primarul interimar Cristian Ganea a plecat în „prima sa vizită oficială", la Harbin, în China, reporterii punctulpeignat.ro au aflat unde se va duce Ganea în a doua sa vizită oficială.

Read more: Exclusiv: După vizita oficială din China, primarul Ploieștiului va pleca la Disneyland, unde se va...
Pamflet

satar-executieDegeaba s-a ținut cu mâinile de clanța ușii, după care s-a baricadat în baia de la etajul trei al Palatului Administrativ din Ploiești, că tot nu a scăpat! Radu Popescu a fost decapitat în piața publică, în uralele cetățenilor ploieșteni. Capul consilierul fostului primar Iulian Teodorescu a fost depus, ulterior, în ieslea cu scena Nașterii Mântuitorului, alături de păpușa care a terifiat copiii inconștienților care s-au plimbat cu cei mici prin centru.

Read more: ISTORIA SE REPETĂ! RADU POPESCU, DECAPITAT ÎN FAȚA CASEI ALBE, DUPĂ CE PLOIEȘTENII AU SCANDAT ORE...
Pamflet

iulian teodorescuDupă ce a declarat că luminițele, oricât de colorate ar fi, nu vor ajuta la iertarea păcatelor și că lumina vine din credință și nu din focuri de paie care pot mirosi urât, apreciatul om de cultură cu atribuții de primar Iulian Teodorescu a ținut să facă câteva completări pe pagina personală de Facebook legate de situația actuală a Ploieștiului:

Read more: Exclusiv! Alte postări duhovnicești legate de starea jalnică a Ploieștiului făcute de primarul...
Joomla SEF URLs by Artio