Miercuri, 13 Decembrie 2017
 

Pamflet

Scene de canibalism în Ploiești Vest, după ce cartierul a fost izolat din cauza tramvaiului 102 și a pasajului Mărășești!

Written by Administrator  |  Created on Sunday, 24 January 2016 13:39  |  Category: Pamflet

luptatori tribali noua zeelandaLeningrad a fost nimic pe lângă ce nenorociri se petrec, zilele acestea, în cartierul Ploiești Vest. Autoritățile au mobilizat armata la granița cu cartierul Nord și Cioceanu, pentru a opri valuri de foști cetățeni civilizați, cu impozitele la zi, care, din cauza foametei, s-au transformat în sălbatici sadea.

O mizileancă a pierdut procesul de agresiune cu soțul, chiar dacă s-a prezentat la instanță cu un topor înfipt în cap

Written by Administrator  |  Created on Saturday, 16 January 2016 13:46  |  Category: Pamflet

toporÎn România, bătaia e ruptă din rai, acest obicei fiind încadrat ca făcând parte integrantă din patrimoniul național al țării, lângă Miorița, Coloana Infinitului și Florin Salam. O cetățeancă din Mizil a simțit pe pielea ei acest fapt, după ce a reclamat la instanță faptul că e agresată zilnic de soțul alcoolic, cu toate că ea face mâncare și nici „nu umblă cu alții, ca alte panarame” din celebra urbe. Din păcate judecătorul nu a considerat că femeia a fost agresată, deși aceasta s-a prezentat în sala de judecată cu un topor înfipt în cap și cu dinții strânși într-o pungă de plastic.

Pamflet INTEGRAL - punctulpeignat.ro

Iar a rămas PSD fără candidat la Ploiești! La o băută tovărășească, Ganea a fost ales primar la Harbin

Written by Administrator  |  Created on Sunday, 10 January 2016 14:06  |  Category: Pamflet

Cristian-Ganea-PSD-PloiestiRâdeați de Iohannis că lipsește de acasă, însă mai sunt și alții! Primarul interimar al Ploieștiului, Cristian Ganea, nu se mai întoarce din China, după ce a fost ales oficial primar al municipalității din Harbin.

Exclusiv: După vizita oficială din China, primarul Ploieștiului va pleca la Disneyland, unde se va întâlni cu omologul său, Goofy

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 05 January 2016 19:03  |  Category: Pamflet

Cristian-Ganea-PSD-PloiestiDupă ce presa prietenoasă a informat publicul ploieștean că primarul interimar Cristian Ganea a plecat în „prima sa vizită oficială", la Harbin, în China, reporterii punctulpeignat.ro au aflat unde se va duce Ganea în a doua sa vizită oficială.

26 de ani. Despre sfinți în calendare noi. Emisiunea Punctul pe Ignat, 18 decembrie 2015, la Wyl TV Prahova

Written by Administrator  |  Created on Saturday, 19 December 2015 16:18  |  Category: Pamflet

punctul pe ignat 18 decembrie 2015LINK Punctul pe Ignat, WYL Tv, ediția din 18 decembrie 2015

ISTORIA SE REPETĂ! RADU POPESCU, DECAPITAT ÎN FAȚA CASEI ALBE, DUPĂ CE PLOIEȘTENII AU SCANDAT ORE ÎN ȘIR „CAPUL LUI POPESCU VREM!"

Written by Administrator  |  Created on Friday, 18 December 2015 06:54  |  Category: Pamflet

satar-executieDegeaba s-a ținut cu mâinile de clanța ușii, după care s-a baricadat în baia de la etajul trei al Palatului Administrativ din Ploiești, că tot nu a scăpat! Radu Popescu a fost decapitat în piața publică, în uralele cetățenilor ploieșteni. Capul consilierul fostului primar Iulian Teodorescu a fost depus, ulterior, în ieslea cu scena Nașterii Mântuitorului, alături de păpușa care a terifiat copiii inconștienților care s-au plimbat cu cei mici prin centru.

ABSOLUT TOATE GLUMELE LEGATE DE PRIMA PROBĂ A TRAMVAIULUI 101 DIN PLOIEȘTI

Written by Administrator  |  Created on Sunday, 06 December 2015 11:52  |  Category: Pamflet

tramvaiul copiilorInaugurare cu ghinion: Tramvaiul s-a dezmembrat când a fost lovit ceremonial cu sticla de șampanie

TCE ține cu poporul: Pe tramvaiul plin de politicieni scrie „Tramvaiul copiilor"

Exclusiv! Alte postări duhovnicești legate de starea jalnică a Ploieștiului făcute de primarul interimar Iulian Teodorescu

Written by Administrator  |  Created on Friday, 04 December 2015 08:58  |  Category: Pamflet

iulian teodorescuDupă ce a declarat că luminițele, oricât de colorate ar fi, nu vor ajuta la iertarea păcatelor și că lumina vine din credință și nu din focuri de paie care pot mirosi urât, apreciatul om de cultură cu atribuții de primar Iulian Teodorescu a ținut să facă câteva completări pe pagina personală de Facebook legate de situația actuală a Ploieștiului: