Pamflet

Pamflet

durere de capChiar dacă dovedesc o atitudine fermă arunci când țin bisturiul în mână, viața de politician nu îi ferește de pericolele meschine apărute la tot pasul. Apreciații doctori Luchian și Oprea s-au accidentat la cap din cauza unui plic banal aruncat de poștaș pe ușa PNL. Ambulanța sosită la fața locului a fost nevoită să cheme SMURD-ul, pentru a-i descarcera pe cunoscuții liberali, unul din mâinile celuilalt.

Read more: Accident în sediul PNL! Chirurgii Oprea și Luchian s-au lovit cap în cap aplecându-se după un plic
Pamflet

amsterdam-redlight-districtIată că beneficiile guvernării încep să se resimtă și la Ploiești! Într-un exces de zel și mereu în slujba contribuabilului, municipalitatea a hotărât amenajarea unui stabiliment de recreere dedicat ploieștenilor încruntați din cauza cotidianului.

Read more: Mulțumim, Iulică! După parcări și stâlpi în mijlocul străzii, Primăria Ploiești amenajează și un...
Pamflet

ponta„Există însă şi o situaţie nouă, specială, faţă de care trebuie să reacţionez: preşedintele PSD este anchetat de DNA (nu conteaza cum şi de ce!). Şi alţi colegi ai noştri au renunţat temporar la funcţiile politice pentru a-şi lămuri situaţia juridică. Iar eu nu pot să cer altora să facă un sacrificiu pe care eu nu sunt dispus să mi-l asum! Pentru a nu lăsa ca această situaţie să afecteze PSD, vă aduc la cunoştiinţă decizia mea de nu mai ocupa nicio funcţie de conducere în Partid până la momentul în care imi voi demonstra nevinovăţia faţă de acuzaţiile aduse (în ce mă priveşte nu funcţionează prezumţia de nevinovăţie prevazută de Constituţie!)" – 2015, Victor Ponta, premierul României (membră NATO, UE, etc).

Read more: DOVADA CĂ PREMIERUL ROMÂNIEI AVEA CREIERUL ÎN MENISC. DECLARAȚIE.
Pamflet

sebastian-ignatNu știu alți jurnaliști, dar eu, când e zi de consiliu local la Ploiești, am fluturași în stomac. E cu emoții, monșer. Păi cum să nu aștept eu ședința, mai ceva decît Moromete în drum spre Poiană, când sunt atâtea măscări, care mai de care mai savuroase?!

Integral - punctulpeignat.ro

Pamflet

psd berceniInstantaneul cu burdihan și eșarfă tricoloră reprezintă un moment de la o ceremonie festivă din comuna Berceni. Nefericiții din imagine sunt de luat în seamă fiindcă, așa cum deducem și din poza trimisă de un cititor (mersi, prietene!), au, în mod clar, capacitatea să îi nefericească de tot și pe alții, respectiv pe consătenii lor.

Tipul rotofei cu eșarfa care se prelinge pe burta atotcuprinzătoare este nimeni altul decât viceprimarul comunei Berceni (PSD), Constantin Panait, iar tipa în ie care mimează un discurs de lângă el este șefa organizației comunale a PSD, miss Cosmina Pandele.

Integral - punctulpeignat.ro

Pamflet

alina gorghiu ploiesti 1M-au sunat, plângând, câțiva participanți la ședința birourilor reunite ale PNL Prahova care a avut loc vineri la Ploiești, cu onoranta participare a copreședintei Alina Gorghiu. Cu muci la nas și printre suspine, oamenii mi-au spus că ochelarista Alina nu e ceea ce pare a fi, că lor le-a dat o stare de tremurat de chiloți și de apoplexie prelungită. Printre sughițuri, oamenii mi-au povestit întâmplarea care i-a marcat pe viață.

Read more: Alina Gorghiu a dovedit, la Ploiești, că nu numai ochelarii de tocilar dau autenticitate femeii...
Pamflet

hidro prahovaSocietatea Hidro Prahova este în pericol să piardă finanțările din fonduri europene pentru lucrările de infrastructură aflate în desfășurare. Fiind vorba despre un buget imens, adică de mulți bani de lins, bineînțeles că și mâinile hulpave politico-afaceriste s-au întins peste măsură. Aici, la Hidro Prahova, este un fief liberal tradițional care, după cum observăm de ceva timp încoace, lucrează foarte bine cu dușmanii doctrinari de la PSD, UNPR, etc Toată lumea a fost fericită la Hidro Prahova, până când au venit răii de procurori să le dea șmenarilor peste bot. Fac acest scurt istoric pentru a vă dumiri mai bine asupra șezătoarei liberale de aici care, de ani buni, supune la perversiuni, în grup organizat cu pesediștii, bugetul – nu numai cel de stat, după cum observăm în dosarul Herțanu – ci și pe cel alimentat de contribuabilul UE.

Sanda, Who the F... is Sanda?

Read more: Sugative liberale de succes. Câteva motive pentru care Opoziția poate fi mai rea decât Puterea....
Pamflet

daniel-savuStimați telespectatori, vă anunțăm că pe scările Antena 3, alea executate de ANAF, s-a întâmplat un eveniment nefericit, care, practic, putea lăsa PSD-ul fără viitor politic, pe blog și în prime-time: senatorul Daniel Savu s-ar fi împiedicat, la ieșirea din emisie, lovindu-se la cap.

Read more: Mafia băsistă lucrează iar contraspionajul doarme: Senatorul Daniel Savu a picat în cap pe scările...
Pamflet

mircea-roscaSfântul Gheorghe a făcut o minune pentru Mircea Roșca, ridicându-i arestul la domiciliu, spre bucuria celui din urmă, care a simțit nevoia să bea de fericire. Și unde este un loc mai potrivit să uiți de necazuri și să speri la viitorul politic decât la cârciuma din Valea Călugărească, zisă și Feteasca Neagră – hâc!

Read more: Minunile Sfântului Gheorghe: Roșca a băut cu Semcu la Feteasca Neagră! (Surse)
Joomla SEF URLs by Artio