Pamflet

Pamflet

georgică severin facebook„Acesta este modelul care ne este prezentat și impus. Vom aștepta și noi 30 de ani până vor ieși la iveală adevărurile incomode?" – cufureala filosofică reprezintă un citat de pe pagina FB a senatorului prahovean Georgică Severin. La aceste cuvinte de o profunzime demnă de un citat din câinele meu aflat într-o zi proastă este atașat un articol de pe mediafax.ro, în care publicul este informat asupra unui megascandal din SUA relatat și de cotidianul care a reușit să dea jos un președinte de țară – Washington Post:

Read more: Pagina de Facebook a lui Georgică Severin delirează împotriva democrației americane
Pamflet

sebi editorialVesela poveste de la Ploiești, în care doi viceprimari se duelează în telefoane de la București, continuă. Reamintesc cititorilor că, după demisia lui Iulian Bădescu, viceprimarii Raul Petrescu și Iulian Teodorescu dau din coate pentru un țel sută la sută nobil, în slujba cetățeanului: ocuparea fotoliului de edil interimar al municipiului Ploiești.

Read more: Primăria Ploiești și lupta pentru fotoliul de edil / Telenovela „Interimar Mirificul – Sub domnia...
Pamflet

pnl-ploiestiSurse din interiorul PNL Prahova au confirmat faptul că președintele Mircea Roșca a convocat, în jurul orelor 16.30, Biroul Politic Teritorial PNL Prahova pentru o ședință în care s-a propus, la indicațiile sale, dizolvarea acestui for.

Read more: Surse. Iar a fost tam-tam în PNL. Roșca a încercat să dizolve Biroul Politic Teritorial Prahova
Pamflet

buldog monarhistStimați telespectatori, vă prezint, în exclusivitate, desigur, imagini surprinse la intrarea în PDL, din Modrogan, unde l-am regăsit chiar pe liderul partidului, într-o poziție nedefinită: păzea sau făcea treaba mare. În fine, vă prezint dovada indubitabilă că Blaga, în sufletul său, este un monarhist convins. Nihil sine Deo, Vasile!

Râzi mai mult pe BLOGUL AUTORULUI!buldog monarhist 2

Pamflet

ponta obama comentariuVizita în Africa de Sud, la înmormântarea unui mare om numit Nelson Mandela, l-a făcut pe Victor Ponta să sară nişte scaune pentru a ateriza chiar în spatele lui Barack Obama. După ce l-a speriat pe Obama, Ponta s-a băgat în seamă cu preşedintele american şi, culmea coincidenţei, nişte fotografi prezenţi absolut întâmplător au imortalizat momentul. Întors acasă după magistrala tragere în poză, premierul României şi-a băgat pozele pe Facebook, aşa cum cocalarul se pozează cu maşina ultimul tip.

Read more: Să râdem cu Victor Ponta şi postacii de partid. Cum a sărit Victor peste scaune ca să se tragă în...
Pamflet

durere urecheUn echipaj SMURD a fost chemat de urgenţă pe strada Stadionului din municipiul Ploieşti pentru a acorda primul-ajutor unui cetăţean care se zbătea pe trotuar. Din primele informaţii prezentate de echipa de paramedici ajunsă la faţa locului, ar fi fost vorba de deputatul PSD Ion Eparu care, în mod ciudat, insista că nu are, de fapt, nimic.

Read more: Caz ciudat în medicina prahoveană: Deputatului Ion Eparu i-a apărut o galenă lângă ureche
Pamflet

Ce-a mai tare chestiune din ultimele zile mi-a fost oferită de domnul senator Daniel Savu (PSD), care s-ar fi decis să ia atitudine, strigând în gura mare (nu în faţa casei luate prin ANL în cartierul Carino din Ploieşti), ci taman din mijlocul Comisiei de Control a SRI din Parlament.sri

Read more: Bârfoteca APH. Pesediştii vor să-l schimbe pe şeful SRI Prahova / O întâmplare cel puţin nostimă
Pamflet

voloseviciDupă ce a declarat pentru observatorulph.ro că a înţeles nevoia de schimbare de la PDL Ploieşti, considerând că şi în PDL Prahova se aşteaptă la o reînoire a conducerii, senatorul PDL Andrei Volosevici o întoarce ca la Ploieşti:

Read more: EXCLUSIV / Andrei Volosevici s-a declarat câştigător al alegerilor din PDL Ploieşti: „Toată...
Pamflet

femeie serviciu mopInvitaţii prezenţi la dezvelirea celui de-al 642-lea bust din Prahova al regelui dac Burebista au asistat, înmărmuriţi, la un miracol dumnezeiesc: în timpul discursului președintelui Consiliului Județean Prahova, statuia a început să lăcrimeze ajungând, la final, să plângă în hohote şi să înjure invitaţii.

Read more: MINUNE DIVINĂ: Bustul lui Burebista a lăcrimat la discursul lui Mircea Cosma
Pamflet

voloseviciM-a trecut un sentiment de durere în suflet când am aflat, pe surse, că domnul senator Andrei Volosevici tună şi fulgeră, în şedinţele de partid, atunci când pronunţă numele meu. La ultima şedinţă, ar fi zis că subsemnatul ia bani ca să îl ponegrească în spaţiul public.

Read more: Sunt mâhnit: Volosevici mă vorbeşte de rău în şedinţele de partid
Joomla SEF URLs by Artio