Joi, 14 Decembrie 2017
 

Pamflet

sebi editorialVesela poveste de la Ploiești, în care doi viceprimari se duelează în telefoane de la București, continuă. Reamintesc cititorilor că, după demisia lui Iulian Bădescu, viceprimarii Raul Petrescu și Iulian Teodorescu dau din coate pentru un țel sută la sută nobil, în slujba cetățeanului: ocuparea fotoliului de edil interimar al municipiului Ploiești.

Surse. Iar a fost tam-tam în PNL. Roșca a încercat să dizolve Biroul Politic Teritorial Prahova

Written by Administrator  |  Created on Friday, 06 June 2014 21:05  |  Category: Pamflet

pnl-ploiestiSurse din interiorul PNL Prahova au confirmat faptul că președintele Mircea Roșca a convocat, în jurul orelor 16.30, Biroul Politic Teritorial PNL Prahova pentru o ședință în care s-a propus, la indicațiile sale, dizolvarea acestui for.

EXCLUSIV. Dovada că Vasile Blaga este monarhist!

Written by Administrator  |  Created on Friday, 25 April 2014 18:48  |  Category: Pamflet

buldog monarhistStimați telespectatori, vă prezint, în exclusivitate, desigur, imagini surprinse la intrarea în PDL, din Modrogan, unde l-am regăsit chiar pe liderul partidului, într-o poziție nedefinită: păzea sau făcea treaba mare. În fine, vă prezint dovada indubitabilă că Blaga, în sufletul său, este un monarhist convins. Nihil sine Deo, Vasile!

Râzi mai mult pe BLOGUL AUTORULUI!buldog monarhist 2

ponta obama comentariuVizita în Africa de Sud, la înmormântarea unui mare om numit Nelson Mandela, l-a făcut pe Victor Ponta să sară nişte scaune pentru a ateriza chiar în spatele lui Barack Obama. După ce l-a speriat pe Obama, Ponta s-a băgat în seamă cu preşedintele american şi, culmea coincidenţei, nişte fotografi prezenţi absolut întâmplător au imortalizat momentul. Întors acasă după magistrala tragere în poză, premierul României şi-a băgat pozele pe Facebook, aşa cum cocalarul se pozează cu maşina ultimul tip.

Caz ciudat în medicina prahoveană: Deputatului Ion Eparu i-a apărut o galenă lângă ureche

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 20 November 2013 12:21  |  Category: Pamflet

durere urecheUn echipaj SMURD a fost chemat de urgenţă pe strada Stadionului din municipiul Ploieşti pentru a acorda primul-ajutor unui cetăţean care se zbătea pe trotuar. Din primele informaţii prezentate de echipa de paramedici ajunsă la faţa locului, ar fi fost vorba de deputatul PSD Ion Eparu care, în mod ciudat, insista că nu are, de fapt, nimic.

Bârfoteca APH. Pesediştii vor să-l schimbe pe şeful SRI Prahova / O întâmplare cel puţin nostimă

Written by Administrator  |  Created on Monday, 04 November 2013 16:30  |  Category: Pamflet

Ce-a mai tare chestiune din ultimele zile mi-a fost oferită de domnul senator Daniel Savu (PSD), care s-ar fi decis să ia atitudine, strigând în gura mare (nu în faţa casei luate prin ANL în cartierul Carino din Ploieşti), ci taman din mijlocul Comisiei de Control a SRI din Parlament.sri

voloseviciDupă ce a declarat pentru observatorulph.ro că a înţeles nevoia de schimbare de la PDL Ploieşti, considerând că şi în PDL Prahova se aşteaptă la o reînoire a conducerii, senatorul PDL Andrei Volosevici o întoarce ca la Ploieşti:

MINUNE DIVINĂ: Bustul lui Burebista a lăcrimat la discursul lui Mircea Cosma

Written by Administrator  |  Created on Monday, 29 July 2013 14:52  |  Category: Pamflet

femeie serviciu mopInvitaţii prezenţi la dezvelirea celui de-al 642-lea bust din Prahova al regelui dac Burebista au asistat, înmărmuriţi, la un miracol dumnezeiesc: în timpul discursului președintelui Consiliului Județean Prahova, statuia a început să lăcrimeze ajungând, la final, să plângă în hohote şi să înjure invitaţii.

ŞOCANT: Un câine a intrat în comă alcoolică după ce a muşcat un fost primar al Ploieştiului

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 24 July 2013 15:08  |  Category: Pamflet

pudel Momente terifiante în faţa birtului de la Gara de Sud din Ploieşti: un pudel scăpat de sub control (foto) s-a înfipt cu dinţii în turul pantalonilor unui client care tocmai se împiedica la ieşirea din local.

Sunt mâhnit: Volosevici mă vorbeşte de rău în şedinţele de partid

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 10 July 2013 11:26  |  Category: Pamflet

voloseviciM-a trecut un sentiment de durere în suflet când am aflat, pe surse, că domnul senator Andrei Volosevici tună şi fulgeră, în şedinţele de partid, atunci când pronunţă numele meu. La ultima şedinţă, ar fi zis că subsemnatul ia bani ca să îl ponegrească în spaţiul public.

Volosevici a vrut să facă concurenţă la KFC. Cum?

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 20 June 2013 20:29  |  Category: Pamflet

volosevici aŞtiam, deja, că fostul primar al Ploieştiului, Andrei Volosevici, este plin de iniţiativă. Asta ţine şi de cultură. Atât de mult a citit Volosevici în viaţa lui, încât îi tremură lui Johnny Walker bastonul în mână, de emoţie, când umbra primarului se iveşte printre rafturile bibliotecii. Să revenim la fast-foodul din titlu.