Pamflet

Pamflet

volosevici aŞtiam, deja, că fostul primar al Ploieştiului, Andrei Volosevici, este plin de iniţiativă. Asta ţine şi de cultură. Atât de mult a citit Volosevici în viaţa lui, încât îi tremură lui Johnny Walker bastonul în mână, de emoţie, când umbra primarului se iveşte printre rafturile bibliotecii. Să revenim la fast-foodul din titlu.

Read more: Volosevici a vrut să facă concurenţă la KFC. Cum?
Pamflet

volosevici aÎncepem Bârfoteca APH cu o scurtă recapitulare: săptămâna trecută, presa prahoveană şi-a concentrat atenţia asupra a două direcţii mari şi late - viitoarele alegeri din PSD Prahova şi un scandal cu iz de tabloid din PDL Prahova, creionând evenimentele interne din cadrul organizaţiei judeţene de partid în adevărate jihaduri portocalii împotriva, evident, a conducerii actuale, care se simte din ce în ce mai înghesuită, între noi fie vorba.

Read more: Cum s-a trezit Volosevici responsabil pe Valea Teleajenului, când el se culcase în Ploieşti /...
Pamflet

ph-votatPoliticienii prahoveni sunt plini de surprize, iar textul de mai jos, fiind o ficţiune mizerabilă, vine în completarea celor spuse. Totuşi, luaţi din profil, s-ar putea să îi recunoaşteţi pe aleşii dumneavoastră, prin zicerile lor. Fiţi ageri, oricând citatele ar putea deveni reale!

Mircea Roşca (PNL), Colegiul 1 Valea Prahovei: „Cu toate că a vrut bunul Dumnezeu să îmi taie curentul pe colegiu, eu ţin să îi mulţumesc că m-a ales până şi Cristian Burlacu, contracandidatul meu, pentru un mandat în Parlament. Ce să mai vorbesc de ceilalţi pedelişti din colegiu: ăştia, în frunte cu domnul Savin, m-au votat ca disperaţii. Iată o dovadă în plus că la noi, în România, interesul naţional este transpartinic. Vă mulţumesc tuturor!"

Virgil Guran (PNL), Colegiul 2 Câmpina: „Nu mi-a venit să cred. M-am frecat la ochi, dar tot aşa ieşea. În primă fază, am zis că e de la tranchilizante care, uneori, îmi mai dau stări de halucinaţie – dar după ce mi-am consultat medicul de familie de la Voila, am fost sigur: sunt deputat!"

Graţiela Gavrilescu (PNL) Colegiul 3 Băicoi: „Noi am avut o campanie liniştită aici. Numai domnul primar al Băicoiului, domnul Stătescu, era să se curenteze în nişte stâlpi de electricitate, din motive neelucidate. Mai mult de-atât, a dat şi o maşină de la Electrica peste dânsul. Cred că a fost supărat. Cu toate acestea, am învins!"

Sebastian Aurelian Ghiţă (PSD, Prahova TV, România TV, Asesoft, Vântu etc) Colegiul 4 Plopeni: „Eu, practic, nu m-am bătut cu nici un contracandidat. A fost doar o întrecere cincinală între mine şi colegul meu de pe 8, Vlad Cosma, care să depăşească primul 120 la sută. Domnul Cosma m-a învins. Dar şi eu am ajuns deputat, deci, practic, suntem fericiţi amândoi. Trăiască România! TV!"

Sorin Teju (membru PNL de o lună şi jumătate) Colegiul 5 Vălenii de Munte: „Mi-a venit ideea candidaturii în timp ce învârteam o chiflă în cuptorul de la brutăria proprie. Cât a crescut pâinica, l-am bătut pe Apostolache. Doctrina liberală a învins! Aşa să ne ajute Dumnezeu!"

Dragoş Gunia (PDL) Colegiul 6 Prahova: „Ieri dimineaţă eram, practic, pe ultimul loc, mai ales după ce contracandidatul meu, Sorin Serioja Chivu, a îmbrăcat în termopane tot colegiul. Eu, unul, de-abia am scăpat de echipele lui. Vroiau să mă bage într-un Velux până după alegeri. Le mulţumesc oamenilor că au reuşit să vadă prin geam!"

Nicolae Alexandri (PNL) Colegiul 7 Prahova: „Eu mă simt urlăţean de mic. Urlam ca din gură de şarpe când mă supăra cineva. Le mulţumesc tuturor!"

Vlad Cosma (PSD) Colegiul 8 Prahova: „În primă fază nu mi-a fost uşor. Dar după ce până şi câinii din Mizil au fost vopsiţi în roşu, practic, nimic nu a mai stat în calea succesului!"

George Ionescu (PDL) Colegiul 9 Prahova: „Ce să zic, a fost bine. Dacă iese şi Roberta, sunt chiar fericit. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!"

Ion Eparu (PSD) Colegiul 10 Prahova: „Şi ziceţi că am ieşit, pe bune? Hm, acum trebuie să schimb catedra. Păcat! Înţeleg că majoritatea elevilor din băncile de acolo sunt pur şi simplu imbecili.

Paul Dumbrăvanu (PNL) Colegiul 11: „Cu toate că am închis colegiul, am rămas cu ticul exit-poll. Mă uit la televizor şi mă întreb, de ieri, întruna: am ieşit sau am intrat?"

Andrei Sava (PSD) Colegiul 12 Prahova: „Am o nelămurire - eu ştiu că iar am bătut familia Calotă în aceste alegeri, însă am avut surpriza să descopăr, la final, că, de fapt, Cătălina Bozianu ar fi candidat împotriva mea. Încă verific!"

Notă: Pamflet preluat de pe BLOGUL autorului

Pamflet

imnul-national-al-romanieiReporterul nostru special, Bogdan Chifteac, s-a infiltrat în cabina sunetistului USL, unde a aflat detalii halucinante legate de imnul României pornit la fiecare manifestare electorală a actualei formaţiuni de guvernământ.

Sunetistul USL, Marean Vanghelis, este răvăşit:

„Domnule, nu mai suport. La fiecare miting, când trebuie pus imnul naţional la boxe, domnul premier şi cu domnul Crin vin personal, mă leagă de scaun, îmi pun un căluş în gură şi bagă ei un CD adus de acasă de la dânşii. Să îi vedeţi cum se distrează!

Prima dată le-am spus că au discul stricat, dar nu au vrut să mă asculte. De atunci, de la începutul campaniei, adică de prin august, mă legă de scaunul de la mixer, până când trece momentul imnului. Asta nu e viaţă, sunt şi eu om, cât să suport?!", i-a declarat sunetistul, vizibil răvăşit, reporterului nostru.

Sunetistul ne-a declarat, sub semnul confidenţialităţii, că partea cu „Un nume de Traian" nu apare pe nici un CD din USL, profesionistul fiind convins că liderii alianţei au toate CD-urile stricate.

„Prima dată am crezut că este un CD măsluit, că o fac intenţionat. Dar trebuie să vă spun cinstit că nu e aşa. Pur şi simplu, oamenii ăştia au discul stricat", ne-a declarat Marean Vanghelis.

NOTĂ: Pamflet preluat de pe blogul autorului

Pamflet

politie-pamfletVenit la şefia instituţiei ce-i păstoreşte pe purtătorii de chipie şi pulane, comisarul-şef Dosaru s-a pus pe evaluat. Nu de alta dar să ştie şi omul ce se ascunde sub cozorocul caşchetei celor din subordine.

Una din evaluări s-a referit la ăia mai cu grade. Care au primit (bănuiesc faptul că mulţi s-au îngrozit mai ceva ca la Exorcistul 6) una bucată chestionar cu o singură întrebare: „Ce carte aţi citit ultima oară?”.

Ne putem imagina că săracii angajaţi ai MAI au fost luaţi prin surprindere. Mai ceva ca Baiazid la Rovine sau ca teroristul ăla din Die Hard 1 (ca să rămânem în peisajul poliţienesc). S-au pus băieţii pe completat cu speranţa în suflet că nu contează ce scriu acolo, important e să-l vadă pe şefu’ mulţumit. Care după ce a strâns chestionarele (oamenii şi-au trecut şi numele şi gradul pe hârtia aia) l-a pus pe un sociolog (sau psiholog, chiar nu mai reţin) să facă o evaluare.

Unii au scris „Moromeţii” sau „Ion” / „Răscoala”. Concluzia: lecturi de bac, că tot era perioada. Unii cică chiar ar fi copiat răspunsul de la colegi (se poartă plagiatul, după cum se vede treaba). S-ar putea să fi fost şi vreunul care să fi răspuns că ultima carte citită este „Critica raţiunii pure", dar nu băgăm mâna în foc. Cum la fel de bine ar fi putut ca cineva din toată poliţia aia să fi citit ceva de genul „Cum să pui cătuşele unui infractor în cinci paşi simpli” ceea ce probabil ar fi constituit lectură de specialitate şi nu ar fi fost luată în calcul.

Deoarece îmi place să dau o mână de ajutor propun ca următoarele teste să fie: „Ce documentar aţi vizionat ultima oară?”, „Ce piesă de teatru aţi văzut ultima oara şi în ce an?”. Şi, mai ales, „Câţi credeţi că treceţi testul?”.

Pamflet

horghidanCostel Horghidan este un tip simpatic. Face dansuri, fitness şi politică. Mai mult, fostul liberal dansează tango pe lista de consilieri locali ai PDL pentru municipiul Ploieşti, de pe un loc aproape eligibil. Da, domnul Costel Horghidan ocupă poziţia 9 pe lista de consilieri cu care Partidul Democrat Liberal vine în faţa cetăţenilor la Ploieşti.

Cariera politică a domnului Horghidan a trecut, în anul 2004, prin Partidul Naţional Liberal unde, în alianţa D.A. se încerca înlăturarea de la butoane a pesediştilor.

Atunci, pe o ploaie teribilă, Traian Băsescu a venit la Ploieşti, susţinând mitingul electoral al Alianţei în faţa Casei Sindicatelor din Ploieşti. Ştiţi povestea cu pixelul, copilul maltratat într-un mod atât de bestial de marinar, etc.

Ceea ce nu ştiaţi este că după miting, în timp ce a susţinut conferinţa de presă în sediul liberalilor, care erau colegi de alianţă cu PD-ul la acea vreme, Traian Băsescu a dat, nas în nas, cu domnul Costel Horghidan, un prieten vechi, coleg din marină cu acesta. Povestea noastră cu iz monden se termină cu o replică care, pe mine şi pe alţi colegi prezenţi la momentul faptei, ne-a făcut să râdem cu spume:

Horghidan: „Să trăiţi, domnule preşedinte"

Băsescu: „Ia uite! Aici ai ajuns, pramatie, hă, hă, hă?"

Text preluat de pe BLOGUL autorului

 
Pamflet

badescu_pamflet-mielDupă ce a împărţit, în urmă cu o săptămână, peste cinci mii de miei în mai multe cartiere ploieştene, Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor, recidivează: fiecare pensionar din cartierul ploieştean Vest a primit, cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, câte o plasmă TV de 81 centimetri diagonală, acuză senatorul social-democrat Iulian Bădescu.

Surse din PSD care au dorit să-şi păstreze anonimatul ne-au spus că aparatura video a fost, în prealabil, scufundată în cristelniţele mai multor biserici ploieştene, pentru a fi sfinţită, creştineşte, după cum e obiceiul la români.
Însuşi primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, a fost surprins de mai mulţi fotoreporteri, în timp ce transporta, într-o pătură, o duzină de plasme, edilul fiind îmbrăcat în costum de iepuraş.

„Mai mulţi cetăţeni de bună-credinţă mi-au povestit cum în urma domnului primar a rămas un şir de telecomenzi, ca în cunoscutul best-seller Hansel şi Graetel", a declarat Bădescu, vizibil iritat.

Iulian Bădescu a declarat că este inadmisibil ce se întâmplă în Ploieşti: „Săptămâna trecută am văzut-o pe domnişoara Anastase cum împingea câteva mii de miei prin centru, pe la ceas. Sepepiştii blocaseră circulaţia, ca să traverseze mieii bulevardul. În ce ţară trăim!?", se întreabă, retoric, Iulian Bădescu, tot iritat.

Ca să demonstreze că nu vorbeşte prostii, senatorul a imobilizat un miel pedelist şi l-a prezentat presei (vezi foto), după care l-a mâncat împreună cu familia sa.

„Acum s-au folosit de sfintele sărbători de Iepuraş într-un mod politicianist, sfinţind plasme. Aş vrea să ştiu de unde şi-a permis domnişoara Anastase să dea zeci de mii de plasme la pensionari", a mai adăugat, în exclusivitate pentru noi, senatorul social-democrat.

Din ultimele informaţii care i-au parvenit lui Iulian Bădescu la partid, se pare că cinismul pedeliştilor nu are limite: televizoarele sfinţite nu prind decât trei posturi: TVR, uneori Pro TV şi B1 TV non-stop.

(Nota redactorului: Pamflet – cine crede ăla e!)
Pamflet

victor-ponta_1EXCLUSIV: Victor Ponta, liderul Partidului Social Democrat, se pregăteşte să devină vecin cu Adrian Năstase, în comuna Cornu. Vila urmează să aibă piscină interioară, plus una exterioară, pentru perioadele de vară, construcţia fiind ridicată pe un domeniu deţinut de actualul lider al PSD.

Conform ultimelor informaţii primite la redacţie, se pare că găinile lui Adrian Năstase sunt invidioase pe viitoarele găini ale lui Ponta. Urmează, astfel, să se organizeze o alternativă „eco" la popularul joc Angry Birds.
Pamflet

voiculescu-pamfletÎntr-o ştire de ultimă oră transmisă pe crollul televiziunilor Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia tv, GSP tv şi retransmisă pe Etno tv şi Mynele tv, suntem informaţi că Dan Profesorul ce Toarnă Voiculescu va efectua o vizită fulger şi de lucru în judeţul Prahova pentru a detensiona atmosfera dintre PNL şi PC care se ceartă ca-n filmele cu Tom şi Jerry pe candidaturile la primăriile din acest judeţ.

În exclusivitate pentru aceleaşi televiziuni, liderul din umbră al PC-ului (cam ca Lordul Sith ce-l controla pe Darth Vader) Dan Voiculescu a declarat: „Am încercat să stau de vorbă cu domnul Antonescu, dar mi s-a spus că-şi face somnul de frumuseţe. Voi veni personal în Prahova să dau un exemplu de politică şi coerenţă, de aceea îi voi aduce pe Mircea Badea cu două scaune pentru un şpagat electoral şi pe Dana Grecu pentru că io-s cam răguşit şi nu pot să urlu. Dacă este nevoie intru şi-n grevă de turnat numai şi numai ca tinerii ăştia să înţeleagă că avem şi noi nevoie de primari unde avem.

O să văd pe parcurs în ce localitaţi e mai avantajos să pierdem alegerile astea locale". Reporterilor care au încercat să-l contacteze pe Crin Antonescu le-a intrat robotul telefonic care le-a recitat „Somnoroase păsărele".
Pamflet: Informaţiile ne-au parvenit pe surse incredibil de necredibile, ba chiar toxice. Adică e la mişto, domnu' Profesor!
Joomla SEF URLs by Artio