Pamflet

Pamflet

pizzaUn prieten îmi spunea, râzând, că e mult mai potrivit numele de Foccacio, în loc de Boccaccio.
Omul spune că Boccaccio este cel mai luxos restaurant unde a văzut el pizza în meniu. Sigur, acum am fost răutăcios faţă de un restaurant de foarte bună calitate din Ploieşti. Reţineţi, deci, la Boccaccio se mănâncă bine, doamnelor şi domnilor!

Read more: Bârfoteca APH: La Boccaccio Ristorante se face meniul pentru alegeri / Cosma nu mai e în garnitură
Pamflet

badescu_volosevici_1Lupta pentru fotoliul de primar al municipiului Ploieşti s-a intensificat în ultima perioadă. Iată câteva dintre declaraţiile scandaloase care au încins spiritele. Vă avertizăm că atacurile sunt calomnioase, cu un conţinut explicit. Şi, în general, cu de toate.

Read more: EXCLUSIV. Atacuri fără precedent între candidaţii la Primăria Ploieşti / Iulian Bădescu: „Să...
Pamflet

prigoanaAutorităţile ploieştene, împreună cu omul de afaceri Silviu Prigoană, s-au gândit să lanseze, în municipiu şi zona limitrofă, programul turistic „Schi în Ploieşti", cu care speră să atragă bani în plus la bugetul local şi nu numai. Conform declaraţiilor omului de afaceri Silviu Prigoană, deja se tipăresc Skipass-uri la tipografia proprie a acestuia, pentru ca avalanşa de turişti austrieci şi europeni, în general, să beneficieze de oferte care să depăşească orice alternativă oferită de concurenţa din Alpi.

„Am urmărit evenimentele din ultimele zile de la Ploieşti şi am fost impresionat de dorinţa oamenilor de a face sport", ne-a declarat, în exclusivitate, Silviu Prigoană.

„Ieri, de exemplu, o doamnă în vârstă rămăsese sechestrată, în staţia de tramvai de la Tribunal, în vârful unui mic aisberg de trei metri, după ce a trecut maşina cu lamă de la Rosal şi i-a creat condiţii de pârtie. Până la urmă, doamna a sesizat oportunitatea şi s-a aruncat pe derdeluş. Efectiv nu s-a putut abţine. Din nefericire, a ajuns la spital, după ce a fost luată sub roţi de un nemernic de şofer neatent, care a alunecat pe gheaţa de pe carosabil", a declarat Silviu Prigoană, avertizând, totodată, pe un ton critic, şoferii ploieşteni, să păstreze distanţa faţă de autovehicolul din faţă.

Cum va funcţiona „Schi în Ploieşti"

Programul turistic Schi în Ploieşti urmează să se desfăşoare pe mai mult paliere, sau subdomenii, conform declaraţiei domnului Prigoană: astfel, în zona centrală a Ploieştiului, preţul Skipass-ului va fi mai piperat.

Iată ce ne-a declarat şi primarul Andrei Volosevici: „În primul rând, vreau să-l felicit pe domnul Prigoană pentru această idee strălucită. O să demarăm un studiu de oportunitate, după care băgăm în Consiliul Local proiectul de modificare PUZ.

Avem în vedere un număr de cinci pârtii. Prima s-ar putea constitui începând de la blocul „7 etaje", cu pantă spre staţia Coreco. Mai rămâne să vorbim aici cu asociaţia de proprietari ca să lase turiştii să urce cu liftul pe bloc, dar şi cu şoferii RATP, ca să meargă cu atenţie în perimetrul staţiei, să nu accidenteze un împătimit al sportului care coboară cu viteză de pe bloc. Aţi văzut ce a păţit domnul Huidu în Austria, la concurenţă. Vă asigur că la noi, la Coreco, nu vor fi astfel de evenimente nefericite", ne-a dat asigurări primarul Volosevici.

O altă pârtie ar putea fi amenajată la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti. „Aici rezolvăm două probleme dintr-o singură lovitură: satisfacem setea de sport a turiştilor, dar lansăm şi copilaşii care se externează de pe acoperişul spitalului, direct în braţele iubitoare ale părintelui care îl aşteaptă în parcare", a declarat edilul Ploieştiului.

Celelalte amenajări edilitare urmează să fie o surpriză pentru ploieşteni, aşa cum ne-a explicat omul de afaceri Silviu Prigoană, autorul acestei excepţionale idei.

„Practic, în acest moment, ploieştenii pot fi bogaţi. Orice gospodărie, orice stradă poate deveni un punct de atracţie pentru turiştii străini. Noi ne-am dat silinţa, mai departe depinde de dumneavoastră, cetăţenii din municipiu, să profitaţi la maxim de această situaţie realmente excepţională. Vreau să profit de această ocazie ca să vă felicit pentru mina de aur de aici. Practic, sufletul îmi este încărcat de bucurie, pentru că, odată cu societatea mea de suflet care lucrează în pubelele ploieştenilor, şi eu, la rândul meu, mă simt puţin ploieştean", a încheiat, vădit emoţionat, Silviu Prigoană, declaraţia dată reporterului nostru.

Investiţii previzionate

În cadrul programului Schi în Ploieşti, municipalitatea va achiziţiona un număr de 14 reni, şase pinguini şi un urs polar, care vor fi lăsaţi să se plimbe liberi, neîngrădiţi, pentru a aduce un aer de autenticitate domeniului schiabil. Nici câinii comunitari nu vor fi uitaţi, aceştia urmând să fie vopsiţi în culoarea rasei Husky, pentru atragerea segmentului de turişti asiatici, care sunt înebuniţi după patrupede, în general.

Iată câteva păreri ale ploieştenilor, după ce au auzit de planurile de viitor ale municipalităţii!

Radu Stanian (ploieştean sinistrat în casă - fără legătură cu Radu Stanian): „Doamnă, mă scuzaţi că vorbesc din casă, nu am mai ieşit demult, aveţi idee în ce lună suntem? În legătură cu ideea domnului primar, mi se pare minunată, eu sunt gata să primesc turiştii aici, să le dea Dumnezeu sănătate că se gândesc şi la noi, oamenii de rând!".

Vasile Subnutrilă (pensionar, veteran de război): „Sunt speriat de această idee. Ştiţi eu am fost în Siberia, prizonier, albul mă scoate din minţi. Totuşi, dacă vin străinii, e bine, ca să ne mai pună ceva la pensie, că o am mică, doamnă!".

Viorel Goe (elev la o şcoală din Ploieşti): „Eu mă bucur de pinguini, că nu am văzut niciodată în faţa mea unul adevărat. De reni nu ştiu ce să zic, că eu ştiu că nu vin decât de Crăciun! Oricum, drumul spre şcoală este blocat, deci aş încerca un part-time în turism".

Viorica Gonoreea (Curvă la intrarea în Ploieşti): „Este foarte bine că vin turişti, că m-am săturat de jegoşii ăştia din Ploieşti. Aş mai avea o rugăminte la domnu' Prigoană – dacă se poate să treacă lama de la Rosal niţel în lateral la ieşirea din Ploieşti, că nu mai poate lumea să parcheze, domnu' reporter, aşa ceva este strigător la cer!".

În curând, vom reveni cu amănunte în exclusivitate legate de programul turistic „Schi în Ploieşti"!

PS: Ştire-pamflet. Orice asemănare cu personajele reale este pur neîntâmplătoare. Text preluat de pe BLOGUL AUTORULUI
Pamflet

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat, marţi, participarea Televiziunii Române, alături de European Broadcasting Union (EBU), la licitaţiile pentru Campionatele Mondiale de Fotbal din 2018 (Rusia) şi 2022 (Quatar).

"Sunt extrem de fericit şi de mulţumit că peste 6 ani şi peste 10 ani milioane de oameni din România - dacă EBU va câştiga licitaţia - vor vedea meciurile de la campionatele mondiale de fotbal, poate şi cu participarea României", a spus Cosmin Cernat pentru mediafax.ro.

Decizia luată marţi de CA al TVR vine după ce, în 18 ianuarie, CA respinsese bugetul pentru participarea la licitaţiile pentru Campionatele Mondiale de Fotbal din Rusia şi Quatar.

Cristian Niţulescu, unul dintre membrii CA care, luna trecută, s-au opus participării la această licitaţie, a precizat, la acea dată, că European Broadcasting Union (EBU), alături de care TVR ar urma să participe la licitaţiile pentru Campionatele Mondiale de Fotbal din 2018 şi 2022, poate să câştige sau nu respectivele licitaţii. "EBU participă la licitaţie, dar nu se ştie dacă va câştiga. Este posibil să câştige altcineva. Dacă va câştiga altcineva, o să vină pe piaţa românească şi o să negocieze cu toate televiziunile, nu doar cu TVR. În momentul de faţă, EBU participă la o licitaţie, iar noi, TVR, ca membru, habar nu avem cât licitează EBU, cât trebuie să plătim noi, dar votăm ceva ce o să se întâmple peste 10 ani. Mi se pare inacceptabil", a explicat în momentul respectiv Niţulescu.
Pamflet

jandarmiUn ploieştean care a trecut la un pulan distanţă de bătălia de acum trei zile dintre jandarmi şi manifestanţi a scăpat nesmardoit într-un mod senzaţional: când jandarmul îmbrăcat în ţestos ninja se pregătea să-i dea ca să-l julească, ploieşteanul s-a încruntat la mascat şi l-a întrebat răstit: „Zi repede consemnul că rămâi fără serviciu!".

Read more: EXCLUSIV de haios / Consemnul jandarmilor care au otâncit manifestanţii: „TRANDAFIRUL GALBEN"
Pamfletprotest_UniversitatiiAm trăit să o văd şi pe asta: tocmai ce ascult o reporteriţă a Antenei 3, Simona Boţog care, fleşcăită de penetrabilul moment, transmite în direct, de la Piaţa Universităţii, spunând, cu voce tremurândă, că simte această revoltă ca acum 22 de ani. Dacă eram în locul patronului său, sunam la directorul de post să îi desfacă contractul de muncă, rugând-o să transmită astfel de ştiri deontologice de la ea din baie, eventual pentru mă-sa care e în sufragerie, nu în ora de vârf, adresându-se tuturor românilor.

Reporteriţa fleşcăită (incoerentă): „Oamenii care sunt aici invocă Revoluţia, Timişoara, sunt convinşi că vor face orice în această seară, au murit (!) pentru învingerea tiraniei, pentru căderea comunismului, probabil preşedintele Băsescu nu e la Cotroceni...".
„Sunt oameni care s-au săturat, oamenii sunt în stradă şi asta dovedeşte că nu au mai putut rezista" (Sandra Stoicescu, umedă și ea, din studio).
Simona ia legătura: „Sunt câini cu care au venit jandarmii, sunt oameni care au venit aici, a fost un moment în care oamenii furioşi au încercat să rupă cordoanele (...) nu este exclus ca jandarmii să trimită întăriri pentru că oamenii sunt furioşi şi par să scape de sub control...".

Sandra ia legătura în mână şi bagă băţul în gard: „Este exprimarea liberă a oamenilor care sunt furioşi, s-au săturat...".

„Revoluţionar" (în studioul Antenei 3) către purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei: „De ce îl apăraţi pe Băsescu, mai bine aţi protesta, ACOLO SUNT ROMÂNI, SUNT PĂRINŢII NOŞTRI, SUNT COPIII NOŞTRI".
Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei: „Noi apărăm statul şi cetăţenii, nu suntem în slujba niciunui partid sau conducător anume".
Sandra Stoicescu: „Am văzut că aveţi colegi la Cotroceni, credeţi că vin manifestanţii acolo?"
Bogdan Chireac (fost jurnalist, actual analist de ocazie): „A LOVI ÎN CIVILI ESTE ÎNCEPUTUL REVOLTEI POPULARE ÎN ADEVĂRATUL SENS AL CUVÂNTULUI".

Tocmai am schimbat postul că îmi venea să vomit. Se cuvine să comentez, pentru că, din punctul meu de vedere, este intolerabil ce se întâmplă.
Pe scurt: nişte lichele de la televiziunea unui hoţ comunistoid nenorocit incită la anarhie, încercând să manipuleze în scopul dobândirii de foloase politice.
Pe un post naţional de televiziune se incită la violenţă (încurajarea manifestanţilor) subminarea autorităţii statului şi anarhie (incitarea jandarmilor prin expresii de genul „dar şi dumneavoastră aveţi 25 la sută salariul tăiat şi un ministru ca Igaş" ) şi manipulare odioasă: compararea, la televiziunea unuia dintre cei mai ticăloşi profitori ai post-decembrismului ieşit direct din tenebrele serviciilor secrete comuniste, a Revoluţiei Române, unde sute de copii şi tineri nevinovaţi au spălat cu sângele lor caldarâmul de la Inter şi nu numai, cu înghesuiala din 14 ianuarie 2012.
La o televiziune de căcat, cu oameni care put a căcat de la o poştă, se aruncă cu căcat pentru ca poporul acesta înghiţitor neostenit de rahat să primească circul care îl ţine în acelaşi căcat în care se zbate de la facerea republicii până în zilele noastre.

La un preşedinte de rahat avem ceea ce merităm: o clasă politică de căcat, o presă de tot căcatul şi nişte manifestanţi căcăcioşi care scriu Libertate pe bannere şi urlă la televizor „Jos Băsescu". Şi când mă gândesc că era doar o dezbatere publică despre proiectul legii sănătăţii!
Când mă uit la revoluţia de la antenele lui Felix, îmi amintesc cu scârbă şi dispreţ de cretinii purtători de chipiu care scandau în faţa Cotroceniului „Ieşi afară javră ordinară", afişând bannere cu premierul ţării având atârnat, în locul nasului, un dildo.
Are dreptate vagabondul de Băsescu să se comporte aşa: la aşa popor cu un comportament mizerabil, o flegmă la mişto de la el se încadrează perfect în peisaj.
PS: Pentru dobitocii care se pregătesc să mă catalogheze drept băsist nenorocit sau pro-PDL mai explic ceva:
Populaţia e disperată pur şi simplu. E sătulă şi de tipologia Băsescu, dar şi de celelalte tipologii sinistre care ne-au distrus speranţa în ultimii 20 de ani. Nenorociţii ăştia merită puşi la zid şi împuşcaţi, în frunte, desigur, cu Ion Iliescu. Se cuvine, însă, să remarcăm că foamea îi scoate pe români din casă. Pe cehi nu i-a scos foamea. Pe unguri nu i-a scos foamea. Cultura protestului se rezumă, aici, la melodia aia pe care o auzi la nunţi: „Cu ce m-am ales în viaţă, ce-am băut şi ce-am mâncat şi pe cine-am strâns în braţe".
Şpriţ, haleală, sex.
Clasa politică ştie asta, Băsescu ştie asta, Antena 3 ştie asta. Ne merităm soarta. Vă doresc revoluţie plăcută! Jos Băsescu, trăiască Arafat, sus Patria, hai Petrolul, Sandra, ia legătura!

ARTICOL PRELUAT DE PE BLOGUL AUTORULUI: http://ignatsebastian.wordpress.com/