Ploiești: Percheziții la indivizi bănuiți de tâlhărie

Written by Administrator Category: Pamflet Created: Monday, 05 September 2016 08:53

mascati-3Luni dimineață, polițiștii de investigații criminale din Ploiești efectuează o percheziție la domiciliul unor persoane bănuite tâlhărie. Cinci mandate de aducere vor fi puse în aplicare, anunță Poliția Prahova într-un comunicat trimis presei.

La data de 05 septembrie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei și Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, împreună cu luptători S.A.S., efectuează percheziții la o adresă din localitate, unde domiciliază mai multe persoane bănuite de tâlhărie.

Din cercetări, a reieșit că, în perioada iulie – august 2016, persoanele în cauză ar fi săvârșit mai multe tâlhării în municipiul Ploiești. Bănuiții vizau cu precădere femei, pe care le-ar fi deposedat prin violență (zmulgerea obiectelor) de bunuri precum bijuterii, telefoane mobile, genți, portofele.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la aproximativ 8.000 de lei.

5 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele urmând a fi audiate la sediul poliției.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.