irish_Town_lat

Scene de canibalism în Ploiești Vest, după ce cartierul a fost izolat din cauza tramvaiului 102 și a pasajului Mărășești!

Written by Administrator Category: Pamflet Created: Sunday, 24 January 2016 13:39

luptatori tribali noua zeelandaLeningrad a fost nimic pe lângă ce nenorociri se petrec, zilele acestea, în cartierul Ploiești Vest. Autoritățile au mobilizat armata la granița cu cartierul Nord și Cioceanu, pentru a opri valuri de foști cetățeni civilizați, cu impozitele la zi, care, din cauza foametei, s-au transformat în sălbatici sadea.

„Izolarea cartierului prin lipsa liniei de tramvai 102 și a pasajului de la Mărășești – Billa a transformat populația într-o adunătură dementă. Întâi au mâncat câinii comunitari, după care au terminat resursele din supermarketul Billa, mâncând până și angajații. Știți cum e, dacă era vară mai rodeau frunze de prin parcuri, dar așa, ce să facă, au început să se mănânce între ei", explică Raimond Stanian, psiholog specializat în canibalism urban.

Primarul Ganea a încercat să le vorbească primitivilor, de pe baricadele construite de armată la Dero Lever, însă a fost întâmpinat cu o ploaie de săgeți. Autoritățile se gândesc să îi calmeze pe sălbaticii din Ploiești Vest parașutându-le alimente, însă transformarea pare a fi ireversibilă.
Text integral - punctulpeignat.ro

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.