Politic

Politic

Fostul preşedinte al PLUS Prahova, Marius Fenichiu, îndepărtat acum câteva luni de la conducerea organizaţiei, a comentat în termeni duri gestul de astăzi al colegilor de alianţă de la USR, care au deşertat mai multe tomberoane de deşeuri în faţa sediului Rosal.

Read more: Fenichiu, fostul preşedinte PLUS Prahova: "Aceşti circari cred că vor câştiga susţinerea...
Politic

În semn de protest faţă de modul în care se derulează activităţile de ridicare a deşeurilor şi de curăţenie a căilor publice, preşedintele USR Prahova, Mihai Poliţeanu, însoţit de doi colegi candidaţi, a deşertat astăzi două tomberoane cu gunoaie aproape putrezite în faţa sediului Rosal Ploieşti. Politicianul a îndemnat şi alţi ploieşteni să îi urmeze gestul, caracterizat drept "exemplu extrem" şi "protest civic", însă la final cei trei au ajuns să fie legitimaţi de jandarmi şi să-şi strângă singuri gunoaiele, sub privirile angajaţilor firmei de salubritate.

Read more: Preşedintele USR Prahova, sancţionat după ce şi-a vărsat gunoaiele în faţa Rosal, în semn de protest
Politic

Senatorul liberal Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, a transmis, luni, un mesaj de condoleanțe, în urma dispariției neașteptate a lui Vasilică Neacșu, primarul comunei Valea Călugărească (VEZI DETALII).

Read more: Mesaj de condoleanțe al senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, după decesul...
Politic

Într-un punct de vedere publicat pe pagina sa de Facebook, deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu critică situația creată de pandemie în unitățile sanitare și se opreşte mai ales asupra protocolului care trebuie respectat de personal la camera de gardă.

Read more: Deputatul de Prahova Dan Rădulescu, despre protocolul la triaj, în vremea pandemiei: "Dacă nu...
Politic

Fost subprefect şi ulterior prefect al judeţului Prahova, între 2014 şi 2019, Mădălina Lupea a anunţat astăzi că va candida din partea Pro România pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, la alegerile locale din această toamnă.

Read more: Mădălina Lupea, fostul prefect de Prahova, candidează din partea Pro România pentru conducerea...
Politic

USR cere ca, odată cu alegerile locale, la nivel național să fie organizat și un referendum pentru una dintre cele mai de impact inițiative ale formațiunii politice, "Fără penali în funcții publice".

Read more: Deputatul de Prahova Dan Rădulescu: USR a cerut, în plenul Camerei Deputaților, organizarea...
Politic

Senatorul Iulian Dumitrescu, candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, a analizat impactul Planului de relansare economică anunţat de Guvern şi efectele pozitive pe care acesta le va avea asupra judeţului. Preşedintele liberalilor prahoveni susţine că următorii ani vor aduce investiţii în infrastructură, granturi nerambursabile pentru IMM-uri şi ajutoare pentru persoanele vulnerabile în valoare de cinci miliarde de euro.

Read more: Iulian Dumitrescu: „Planul de relansare economică va aduce cinci miliarde de euro în următorii ani...
Politic

Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă a transmis un punct de vedere în care subliniază importanța, în contextul epidemiologic actual, a măsurilor precum izolarea și carantină, acolo unde se impune acest lucru, pentru prevenirea răspândirii Covid-19. Totodată, acesta a lansat un apel către colegii săi parlamentari, din toate partidele politice, îndemnându-i să coteze în favoarea proiectului de lege elaborat pentru reglementarea acestor măsuri.

Read more: Deputatul PNL Răzvan Prișcă, despre necesitatea adoptării prevederilor privind izolarea și...
Politic

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, sâmbătă, pe 4 iulie, deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase punctează importanța relațiilor dintre România și Statele Unite ale Americii.

Read more: Mesajul deputatului de Prahova Roberta Anastase, de Ziua Americii: "Relația cu SUA, unul dintre...
Politic

Fostul primar al Ploieștiului, Andrei Volosevici, și-a exprimat dorința ca și la Ploiești să fie aplicate prevederile ordonanței care permit autorităților locale să acopere jumătate din costurile cu transportul elevilor, astfel încât aceștia să beneficieze de gratuitate pe tot parcursul anului.

Read more: Andrei Volosevici propune Consiliului Local să-și asume jumătate din costurile transportului...
Joomla SEF URLs by Artio