Politic

Politic

Andrei Volosevici a analizat, într-o postare pe pagina personală de Facebook, două proiecte de hotărâre propuse la vot în cadrul ședinței Consiliului Local Ploiești de miercuri, 13 noiembrie 2019. Potrivit textul citat, reprezentanții Executivului propun modificarea indicatorilor tehnico-economici aprobați într-o ședință a CL de la sfârșitul lui 2018, în legătură cu proiectele de construire a unor grădinițe prin accesarea de fonduri europene.

Read more: Andrei Volosevici, apel către CL Ploiești: Cheltuiala primăriei crește de la 2 la sută la 70 la...
Politic

După turul I de alegeri prezidenţiale, în urma căruia Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă intră în turul II, social-democraţii fac apel la o campanie electorală bazată pe "prezentarea concretă a programelor electorale ale celor doi candidaţi".

Read more: PSD Ploieşti face apel la o campanie bazată pe "respect şi pe prezentarea corectă a programelor"
Politic

Șeful campaniei lui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidențiale a explicat, marți dimineață, de ce candidatul PNL nu va participa la o dezbatere electorală cu contracandidatul său de la PSD, înaintea celui de-al doilea tur al scrutinului pentru alegerea următorului președinte al României.

Read more: Șeful campaniei lui Klaus Iohannis explică de ce nu va exista o dezbatere electorală între...
Politic

Președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, a comentat, luni, rezultatul obținut la nivelul județului de partidul pe care-l reprezintă, la primul tur al alegerilor prezidențiale. Liderul liberal a subliniat diferența uriașă dintre scorul reușit de candidatul PNL, Klaus Iohannis, și cel reușit de al doilea clasat, candidatul PSD, Viorica Dăncilă (VEZI DETALII).

Read more: Senatorul Iulian Dumitrescu anunță succesul răsunător obținut de liberali, duminică, în Prahova:...
Politic

Dezbaterile electorale aproape că au lipsit din campania care a precedat turul întâi al prezidențialelor. Încă din prima zi după scrutin, presa centrală scrie că PSD își dorește ca Viorica Dăncilă să se întâlnească măcar o dată față în față cu Klaus Iohannis, într-o asemenea confruntare, înainte de 24 noiembrie.

Read more: Viorica Dăncilă îi va trimite o invitație scrisă lui Klaus Iohannis, la dezbatere electorală
Politic

Alexandru Vesa a publicat, duminică seară, o scrisoare deschisă către foștii săi colegi din USR, partid din care, în prezent, nu mai face parte. Mesajul său este ca un duș rece pentru formațiunea politică aflată abia pe locul al treilea după locul I al alegerilor prezidențiale (VEZI DETALII).

Read more: Duș rece pentru USR-iști. Scrisoarea adresată acestora de un fost membru al partidului
Politic

Candidatul USR-PLUS Dan Barna a susținut, luni, o conferință de presă alături de liderul PLUS, Dacian Cioloș, oferind o primă reacție după anunțarea rezultatelor la turul I al alegerilor prezidențiale.

Read more: Reacția canidatului USR, Dan Barna, după înfrângerea din turul I al prezidențialelor: "Îmi asum...
Politic

Clasamentul provizoriu, după numărarea voturilor din 18.744 de secții de votare, nu aduce nicio surpriză în rezultatele anticipate încă de la ora prezentării exit-poll-urilor după primul tur al alegerilor prezidențiale.

Read more: PREZIDENȚIALE 2019: Klaus Iohannis - 36,66%, Viorica Dăncilă - 23,8%, după numărarea a 99,99% din...
Politic

Au apărut primele date ale exit-poll-ului CURS-Avangarde pentru alegerile prezidențiale 2019, înregistrate la ora 21:00 pentru ora 19:00, pentru primul tur de scrutin. Sondajul, cu o marjă de eroare de 2,5%, anunţă un tur doi între candidatul PNL, Klaus Iohannis, şi candidatul PSD, Viorica Dăncilă, informează Digi24, notând că datele colectate sunt valabile doar pentru secţiile de votare din ţară, fără a le include pe cele din străinătate.

Read more: EXIT POLL CURS Avangarde: Iohannis - 39%, Dăncilă - 22,5%, Barna - 16,4%
Joomla SEF URLs by Artio