Duminică, 20 August 2017
 

Politic

Lipsa deratizării și a dezinsecției, în topul nemulțumirilor exprimate de ploieștenii din nordul municipiului

Written by Ioana Popa  |  Created on Friday, 18 August 2017 11:31  |  Category: Politic

Reprezentanții PMP în Consiliul Local Ploiești și Consiliul Județean Prahova au mers, joi seară, în cartierul Nord al Ploieștiului, pentru a sta de vorbă cu cetățenii și a afla care sunt nemulțumirile acestora. Acțiunea s-a derulat în cadrul campaniei "PMP luptă pentru tine! Vino alături de noi!".

Roberta Anastase, atac direct la Grațiela Gavrilescu pe subiectul POLUARE: "Doamna ministru, sunteți din ce în ce mai rar ploieșteancă"

Written by Ioana Popa  |  Created on Thursday, 17 August 2017 11:38  |  Category: Politic

Deputatul de Prahova Roberta Anastase nu abandonează tema legată de poluarea din Ploiești, una cu atât mai gravă cu cât acesta este și orașul care a dat actualul ministru al Mediului. Parlamentarul îi transmite Grațielei Gavrilescu, printr-o scrisoare deschisă, un mesaj deosebit de dur, punctând că aceasta s-a lăsat mai sensibilizată de o barză decât de sănătatea ploieștenilor.

Cătălina Bozianu, despre absențele social-democraților, la ședința de marți: "Batjocură la adresa cetățenilor"

Written by Ioana Popa  |  Created on Wednesday, 09 August 2017 14:14  |  Category: Politic

Sesiunea extraordinară a Parlamentului, anunțată pentru marți, având pe ordinea de mai multe măsuri sociale, de mare impact, nu s-a putut ține din lipsă de cvorum. Absența social-democraților a fost taxată dur de Opoziție.

Președintele PMP, Eugen Tomac: "Parchetul trebuie să se sesizeze pentru lipsa stocurilor de vaccinuri"

Written by Ioana Popa  |  Created on Sunday, 06 August 2017 08:54  |  Category: Politic

Preşedintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac, i-a cerut premierului Mihai Tudose să demită toată conducerea Ministerului Sănătăţii, în frunte cu ministrul Bodog, pentru criza vaccinurilor care a generat o adevărată epidemie de rujeolă. Totodată, acesta consideră că Parchetul ar trebui să investigheze lipsa stocurilor de vaccin.

Iulian Dumitrescu vorbește despre consecințele grave ale "improvizațiilor" Guvernului, pe tema pensiilor speciale

Written by Ioana Popa  |  Created on Sunday, 06 August 2017 08:39  |  Category: Politic

Liberalul Iulian Dumitrescu, președinte al PNL Prahova și al Comisiei de Apărare din Senatul României, a avut o poziție fermă în contextul dezbaterilor privind pensiile speciale, arătând că abordarea guvernanților a declanșat o situație gravă.

Traian Băsescu ar putea candida la parlamentare, în Rep. Moldova

Written by Ioana Popa  |  Created on Friday, 04 August 2017 15:42  |  Category: Politic

Traian Băsescu intenţionează să candideze la alegerile parlamentare din Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de Anatol Şalaru, preşedintele executiv al Partidului Unităţii Naţionale (PUN), care a legat acest proiect de obținera cetățeniei.

Membrii PMP Prahova pornesc pe teren, pentru a lua contact direct cu problemele cetățenilor din județ

Written by Ioana Popa  |  Created on Thursday, 03 August 2017 13:09  |  Category: Politic

PMP Prahova lansează o campanie inedită. Membrii formațiunii politice iau județul la pas, în luna august, pentru a afla problemele cetățenilor care cu siguranță vor fi surprinși să vadă o asemenea inițiativă independent de vreo sesiune de alegeri.

Consilierul din Breaza arestat pentru pedofilie a fost exclus din PSD

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 28 July 2017 17:47  |  Category: Politic

arest retinerePSD a luat decizia excluderii din partid a lui Cristian Gheorghe Brotoiu, consilier local în Breaza, arestat preventiv joi, sub suscpiciunea de întreţinere a relaţiilor sexuale cu un băiat în vârstă de 14 ani. Într-un comunicat de presă trimis azi, conducerea PSD Prahova anunţă că va cere schimbarea acestuia din Consiliul Local şi precizează că infracţiunea de care e bănuit Brotoiu aduce prejudicii de imagine formaţiunii politice.

Deputatul Cătălina Bozianu cere demisia ministrului Sănătăţii

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 28 July 2017 11:25  |  Category: Politic

catalina bozianu in parlamentPreşedintele PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, cere demisia ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, pe care îl acuză de incompetenţă şi de perpetuarea unei "birocraţii infernale" în privinţa programului guvernamental destinat pacienţilor de cancer. Parlamentarul ploieştean mai spune că, dacă Bodog nu îşi va da demisia de onoare, există şi posibilitatea schimbării lui prin moţiune de cenzură.

Bogdan Nica vrea consens politic pentru Spitalul Municipal Ploieşti. Altfel, "să-i ferească Sfântu' să pună beţe-n roate"

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 27 July 2017 11:53  |  Category: Politic

bogdan nicaConsilierul personal al primarului Dobre, medicul Bogdan Nica, a vorbit despre paşii care se fac pentru realizarea viitorului Spital Municipal de Urgenţă Ploieşti, care să aducă sub acelaşi acoperiş cele două unităţi medicale deţinute de municipalitate, Schuller-ul şi Pediatria. Bogdan Nica, fost şef al Direcţiei de Sănătate Publică Prahova şi director în Ministerul Sănătăţii, a afirmat că Primăria a preluat un studiu de la Consiliul Judeţean, dar încă mai caută un teren suficient de mare pentru noua construcţie, fiind inclusiv în discuţii avansate pentru preluarea unei suprafeţe aflate în proprietatea statului.

O nouă schimbare de componenţă la Consiliul Judeţean Prahova

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 26 July 2017 10:23  |  Category: Politic

Consiliul Judeţean Prahova a revenit în formulă completă, după validarea unui nou ales în urma demisiei fostului consilier judeţean PNL Gabriel Hornoiu.