Politic

Politic

Preşedintele PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, a anunţat că formaţiunea a retras litigiile, trei la număr, pe care le iniţiase faţă de PNL şi faţă de doi consilieri USR, argumentând că a fost o decizie luată în urma unor consultări interne în care s-a considerat că "mesajul a fost înţeles" şi că "oamenii vor alt fel de politică".

Read more: PSD Prahova anunţă c-a retras litigiile pentru defăimare: "S-a înţeles mesajul"
Politic

Într-o conferinţă de presă susţinută astăzi, parlamentarii prahoveni Bogdan Toader, Radu Oprea şi Rodica Paraschiv au criticat proiectul de buget de stat propus de coaliţia de guvernare, etichetat drept unul "al împrumuturilor" şi "care nu permite dezvoltarea" şi au anunţat că Partidul Social Democrat propune un buget alternativ, mai atent la revendicările sindicaliştilor. Cei trei parlamentari ai PSD Prahova au anunţat că vor susţine un set de amendamente, printre cele mai importante pentru judeţ fiind cele care vizează alocări de fonduri pentru şoselele de centură ale oraşelor Câmpina, Comarnic şi Văleni şi pentru staţia de epurare a Ploieştiului.

Read more: Parlamentarii PSD Prahova promit să militeze pentru fonduri guvernamentale destinate staţiei de...
Politic

Prezent la Actualitatea LIVE, consilierul local Răzvan Stănciulescu s-a declarat indignat de faptul că în Cimitirul Sovietic situate pe Bulevardul Republicii au fost afișate simboluri comuniste.

Read more: Răzvan Stănciulescu: „ Nu sunt de acord ca steaua roșie sau secera și ciocanul să fie afișate”
Politic

După publicarea, în consultare publică, a proiectului legii bugetului de stat pe 2021, prof. Dan Rădulescu subliniază că, din nou, este încălcată Legea educației care prevede ca alocarea a 6% din PIB acestui sector. De fapt, potrivit acestuia, în anul curent alocarea ar fi sub jumătate din acest nivel ignorat în mod constant de guvernanți.

Read more: Prof. Dan Rădulescu reacționează la bugetul propus pentru educație, în 2021
Politic

Parlamentarul USR de Prahova Mihai Polițeanu a povestit, într-o postare pe pagina sa de Facebook, modulîn care s-au derulat, marți, dezbaterile din Comisiei pentru drepturile omului a Camerei Deputaților, privind o modificare a legii referitoare la beneficiile acordate foștilor șefi de stat ai României.

Read more: Mihai Polițeanu, deputat de Prahova: “Ceea ce s-a întâmplat marți în Comisia pentru drepturile...
Joomla SEF URLs by Artio