Politic

Politic

O nouă alianță electorală se anunță în Prahova, după cea deja consfințită, între PNL, USR și PLUS. La nivelul județului, PSD s-ar pregăti să bată palma cu Pro România.

Read more: Alianță PSD - Pro România, în Prahova. Cine vor fi candidații comuni la conducerea Consiliului...
Politic

În spațiul public circulă, de două zile, câteva variante de modificare a planurilor cadru valabile în învățământul preuniversitar, propunându-se inclusiv eliminarea, din programul școlarilor, a unor disciplinie, respectiv reducerea numărului de ore alocate, săptămânal, anumitor materii.

Read more: Deputatul de Prahova Dan Rădulescu, referitor la eliminarea unor discipline și ore din programul...
Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher dă asigurări că "sunt bani de pensii", iar Guvernul este "obligat" să le mărească de la 1 septembrie, cu 40%.

Read more: Laura Moagher, deputat de Prahova: "Guvernul este obligat să majoreze pensiile cu 40% de la 1...
Politic

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, candidatul social-democrat la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, a ieșit la rampă, joi, cu un răspuns la anunțul alianței formate de PML, USR și PLUS, la nivelul județului, împotriva PSD.

Read more: Mesajul lui Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, pentru adversarii din județ care s-au aliat...
Politic

PNL şi USR-PLUS au pus bazele unei alianţe electorale în Prahova, prin care vor avea candidaţi comuni la preşedinţa Consiliului Judeţean şi primăriile din Câmpina, Mizil şi Blejoi, precum şi liste comune la cele trei consilii locale şi CJ, în perspectiva alegerilor locale din 27 septembrie. Într-o conferinţă de presă organizată în centrul Ploieştiului, liderii noii alianţe au vorbit despre "unificarea dreptei", "o zi istorică" şi "începutul sfârşitului pentru PSD".

Read more: Alianţă PNL-USR-PLUS la Consiliul Judeţean şi 3 localităţi din Prahova. Iulian Dumitrescu anunţă...
Politic

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova și candidatul social-democrat la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, a reacționat, miercuri, la informațiile apărute în spațiul public, privind alianța formată la nivel județean, între PNL și USR-PLUS.

Read more: Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, atacă USR-PLUS prin prisma alianței nou formate cu PNL:...
Politic

Deputatul USR Dan Rădulescu a anunțat încheierea perioadei de consultări privind propunerile de reorganizare a instituțiilor cu atribuții în domeniul protecției mediului.

Read more: Deputatul de Prahova Dan Rădulescu anunță concluziile consultării privind reorganizarea...
Politic

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova și candidatul social-democrat la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, cere verificări după ce, în weekend, primarul din Teișani a organizat, în comună, spectacole de circ pentru copii. Toader consideră că evenimentele au avut miză electorală și punctează că acestea s-au derulat în condițiile în care, la numai 20 de kilometri distanță, o altă localitate se afla deja în carantină.

Read more: Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, acuză dubla măsură aplicată în județ, în privința...
Politic

După ce a semnalat în mai multe rânduri probleme legate de condiţiile de muncă asigurate angajaţilor Transport Călători Express Ploieşti, deputatul USR Dan Rădulescu a transmis un nou mesaj, luni, adresat Guvernului, în care cere sprijin pentru remedierea problemei legate de lipsa toaletelor la capetele de linii. Reacţia vine după ce sindicaliştii din cadrul societăţii de transport în comun a municipalităţii trimiseseră o scrisoare deschisă pe aceeaşi temă.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu solicită implicarea Guvernului pentru a rezolva lipsa toaletelor publice...
Joomla SEF URLs by Artio