Politic

Politic

Deputatul PSD Prahova Laura Moagher se numărăr printre vicepreședinții organizației, fiind inclusă în echipa de conducere cu care Bogdan Toader a fost reales, joi seară, președinte al acestei filiale (VEZI DETALII).

Read more: Mesajul deputatului de Prahova Laura Moagher pentru Bogdan Toader, după ce acesta a fost reales...
Politic

Un nou episod de poluare în zona Ploiești. Datele au fost publicate de deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu, parlamentarul anunțând, cu acest prilej, că a solicitat o audiență la ministrul Mediului, pentru a-i aduce în atenția problemele grave cu care se confruntă județul Prahova.

Read more: Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu s-a înscris în audiență la ministrul Mediului
Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher a atacat PNL pe tema autostrăzii Comarnic - Brașov, cu privire la care Guvernul Orban este așteptat să ia o decizie până la finalul lunii ianuarie, termen anunțat de premier. Parlamentarul arată că, la acest moment, ar fi trebuit să ne aflăm în pragul începerii lucrărilor, având un contract deja semnat, nicidecum în analizarea și căutarea unor variante de finanțare a obiectivului.

Read more: Deputatul de Prahova Laura Moagher acuză PNL că a blocat proiectul Comarnic - Brașov din...
Politic

Candidatul propus de PLUS pentru Primăria Ploieşti, Răzvan Enescu, şi-a prezentat miercuri seară platforma electorală, care reuneşte, sub sloganul "Ploieştiul are nevoie de un arhitect", proiecte din zece domenii, de la sănătate şi educaţie la mediu economic, eficienţă energetică, administraţie transparentă şi transporturi. Un capitol e rezervat urbanismului, iar arhitectul promite că, în eventualitatea în care va fi ales primar, va elimina birocraţia privind autorizaţiile de construire şi va reconfigura zonele de agrement şi promenadă, astfel încât "ploieştenii să iasă în stradă, dar nu pentru proteste, ci pentru a se reîndrăgosti de Ploieşti".

Read more: Răzvan Enescu, propunerea PLUS pentru Primărie: "Avem nevoie să ne reîndrăgostim de Ploieşti"
Politic

USR-Plus reclamă că Guvernul, prin ordonanţa vizând alegerea primarilor în două tururi, pe care doreşte s-o adopte prin asumarea răspunderii, ar crea o restrângere a dreptului de vot. Reprezentanţii alianţei politice contestă modificarea propusă de Executiv care nu le-ar da voie să voteze în noile localităţi de domiciliu sau reşedinţă celor care s-au mutat cu mai puţin de 90 de zile înainte de data scrutinului.

Read more: USR-Plus contestă o prevedere pe care Guvernul Orban vrea s-o introducă în legea electorală
Politic

Membrii PSD Ploieşti au ales, marţi seară, noua echipă de conducere a organizaţiei locale. Preşedintele din ultimii ani al filialei, viceprimarul Cristian Ganea, a fost reconfirmat în funcţie, în timp ce la nivelul Biroului Local au apărut mici modificări.

Read more: Echipă nouă instalată la conducerea PSD Ploieşti, cu ţinta de a câştiga alegerile locale din acest...
Politic

PSD Prahova urmează să îşi aleagă, în această săptămână, noua structură de conducere, la expirarea mandatelor anterioare. Acelaşi lucru se întâmplă, zilele acestea, şi în organizaţiile Ploieşti şi Câmpina. Liderii social-democraţi anunţă unele schimbări în birourile politice şi se arată încrezătoare că vor obţine rezultate bune la alegerile locale.

Read more: Alegeri interne în PSD Prahova. Bogdan Toader anunţă o echipă nouă
Politic

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că au fost strânse 115 semnături pentru a depune o moţiune de cenzură, după asumarea răspunderii Guvernului privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Read more: Marcel Ciolacu anunţă că PSD a strâns numărul de semnături necesare pentru o moţiune de cenzură
Politic

Deputatul Ion Cupă și fostul ambasador în Finlanda Cătălin Avramescu s-au înscris în PMP, anunțul fiind făcut vineri de președintele partidului, Eugen Tomac.

Read more: Transferuri la PMP. Eugen Tomac a anunțat recrutarea deputatului Ion Cupă (ex-ALDE) și a fostului...
Politic

Fostul primar şi senator ploieştean Andrei Volosevici a reacţionat oficial astăzi, după apariţia unor informaţii privind o presupusă trecere a sa la PSD. Politicianul a dezminţit zvonul şi a declarat că nu a luat nicio decizie privind apartenenţa politică.

Read more: Andrei Volosevici dezminte zvonurile care-l dădeau trecut la PSD
Joomla SEF URLs by Artio