Politic

Politic

Într-un mesaj public transmis vineri după-amiază, Bogdan Toader, președintele PSD Prahova și candidat pentru un mandat în Camera Deputaților, i-a îndemnat pe alegătorii din județ să iasă la vot în număr cât mai mare, pe 6 decembrie.

Read more: Mesajul lui Bogdan Toader, pentru alegători, cu două zile înainte de parlamentare: "Este crucial...
Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher, candidat pentru Senat din partea organizației județene, la alegerile din 6 decembrie, a punctat cele cinci priorități pe care le are formațiunea politică pe care o reprezintă. Potrivi acesteia, politicienii social-democrați șe bazează pe profesioniști în domeniul sănătății publice, în adoptarea și aplicarea măsurilor necesare în criza momentului, cea generată de pandemia Covid.

Read more: Laura Moagher: "România are nevoie de un guvern competent, nu de o criză politică generată de...
Politic

<iframe width="560" height="315" src="/

" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Liderul social-democraților prahoveni a discutat în cadrul emisiunii moderată de jurnalistul Victor Preda, despre alegerile parlamentare care vor avea loc în data de 6 decembrie 2020, exprimându-și speranța că prezența mare la vot ar oferi următorului for legislativ legitimitatea necesară în fața cetățenilor României. Totodată, Toader, care ocupă și locul 1 pe lista candidaților PSD Prahova pentru Camera Deputaților, a abordat și subiectul legat de măsurile de prevenție în contextul pandemiei Sars CoV-2. „Măsura închiderii școlilor afectează întreaga societate, această decizie a fost luată fără consultarea specialiștilor în domeniu”, a declarat Bogdan Toader la Actualitatea TV.

 

Politic

Candidat din partea PNL Prahova pentru un mandat de deputat, Adrian Dupu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, s-a aflat ieri la Măneciu unde, alături de primarul comunei, Auraș Dragomir, a participat la inaugurarea unui obiectiv deosebit de important pentru comunitatea din nordul județului.

Read more: Peron și haltă realizate în timp record, la Măneciu. Adrian Dupu: "Cred că am realizat împreună un...
Politic

Iată documentele care atestă refuzurile sistematice ale lui Bogdan Toader, fostul președinte Consiliului Județean Prahova (CJPh), de a aloca fonduri Spitalului Județean de Urgență Ploiești (SJUP) pentru ca acesta să fie pregătit să facă față pandemiei.

Read more: PNL Prahova: Dovezile refuzului finanțării Spitalului Județean de Urgență Ploiești de către Bogdan...
Politic

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a lansat în dezbatere publică un proiect de lege prin care cetățenii vor înființa firme on-line și într-un termen mult mai scurt decât în prezent.

Read more: Firmele vor putea fi înființate exclusiv on-line, fără să fie nevoie de prezența fizică a...
Politic

Parlamentarul liberal Răzvan Prișcă a fost invitatul jurnalistului Victor Preda în studioul ActualitateaPH LIVE. Deputatul PNL și-a exprimat convingerea că victoria PNL în cadrul alegerilor locale s-a datorat maturității electoratului prahovean: „În Prahova, oamnii au o cultură socială dezvoltată. Aceștia au taxat campania de fakenews a PSD, acordând încredere reprezentanților Partidului Național Liberal care au venit în fața oamenilor cu un program dedicat dezvoltării comunității locale”. Totodată, Prișcă a afirmat că în nici o țară UE nu s-a înregistrat o creștere a numărului de infectări cu virsului Sars Cov2 în urma mersului la vot: „Veniți la vot în data de 6 decembrie, riscurile sunt minime dacă respectăm regulile de prevenție”, a declarat Răzvan Prișcă în cadrul emisiunii ActualitateaPH LIVE.

<iframe width="560" height="315" src="/

" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Politic

Dragoş Preda, secretar de stat pentru Comunicaţii în cadrul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, candidat PNL pentru Camera Deputaţilor în judeţul Prahova, a participat, în calitate de speaker, la Conferinţa “Şcoală Modernă Accesibilă bazată pe Resurse şi Tehnologii digitale”, vineri, 20 noiembrie, de la ora 11.00.

Read more: Dragoş Preda, secretar de stat pentru Comunicaţii în cadrul MTIC, speaker la Conferinţa “Şcoală...
Joomla SEF URLs by Artio