Politic

Politic

Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu promovează, într-o declarație făcută joi, susținerea agriculturii, un sector economic ce ar putea fi șansa României de a se menține pe linia de plutire și, mai apoi, de a reintra înapoi, după depășirea actualei crize.

Read more: Deputatul Cătălina Bozianu: "Viitorul economiei românești depinde de modul în care reușim să-i...
Politic

În contextul crizei declanșate de pandemia de coronavirus, PNL solicită impozitarea pensiilor speciale, liberalii formulând un amendament în acest sens. Anunțul a fost făcut de deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase.

Read more: Deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase: "PNL a depus un amendament pentru impozitarea pensiilor...
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu acuză lipsa de transparență a guvernanților, în această perioadă de criză, și solicită ca deciziile să fie adoptat rapid, dar cu informarea și participarea activă a cetățenilor, respectiv cu implicarea mediului de afaceri.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu: "Avem nevoie de dezbatere prealabilă și publicarea imediată a...
Politic

Proiectul de pus zilele trecute la Senat, de un grup numeros de parlamentari din care face parte și deputatul de Prahova Laura Moagher, a fost inițiat "luând în considerare presiunile și riscurile determinate de evoluția infectărilor cu Covid-19".

Read more: Deputatul de Prahova Laura Moagher, printre semnatarii inițiativei legislative privind completarea...
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a anunțat că pune la dispoziția autorităților locale un proiect de hotărâre pentru completarea, conform legii, a măsurilor adoptate, pe durata stării de urgență, în sprijinul ploieștenilor de vârsta a treia.

Read more: Deputatul de Prahova Dan Rădulescu solicită Consiliului Local Ploiești să regândească sprijinul...
Politic

PMP a adresat, joi, premierului Ludovic Orban, o solicitare publică privind revocarea ordinului emis acum câteva zile, prin care prefecților le-a fost interzi să comunice informații referitoare la criza generată de pandemie și situația specifică la nivelul județelor țării.

Read more: PMP îi cere premierului să revoce ordinul care le interzice prefecților să comunice informații...
Politic

Deputatul Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, îi cere public explicații lui Victor Costache care joi a demisionat din funcția de ministru al Sănătății, în plină criză cauzată de epidemia de coronavirus.

Read more: Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova: "Victor Costache ne este dator cu o explicație"
Politic

Deputatul Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova, a anunţat că lucrează alături de mai mulţi colegi - evident de acasă şi prin videoconferinţe - la un pachet de măsuri menit să reducă efectele crizei asupra societăţii şi în special asupra antreprenorilor români. Anunţul vine în contextul în care PMP a transmis un nou apel către Executiv, după cel pentru protejarea cadrelor medicale, de data aceasta pentru efectuarea de teste pentru COVID-19 şi începerea producţiei interne de aparate respiratorii.

Read more: Deputatul PMP Cătălina Bozianu anunţă un pachet de măsuri "pentru ușurarea efectelor crizei"
Politic

În ultimele zile, veștile proaste vin pe bandă rulantă. Nu este vorba numai despre creșterea constantă a pacienților infectați cu coronavirus și decesele înregistrate în rândul acestora, cu și despre pericolul la care sunt expuși angajații unităților sanitare.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu: "Pentru ca România să nu ajungă în situația Italiei se impune luarea de...
Politic

Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și prim-vicepreședinte PNL pentru mediul de afaceri și societate civilă, le cere europarlamentarilor români, într-o scrisoare deschisă dată astăzi publicității, să militeze pentru abandonarea Green Deal (pactul ecologic european) și direcționarea sumelor care ar urma să fie investite prin acesta în combaterea efectelor pandemiei Covid-19.

Read more: Într-o scrisoare deschisă adresată europarlamentarilor români, Iulian Dumitrescu, președintele PNL...
Politic

Un caz deosebit de grav, care a dus la închiderea Spitalului Județean Suceava, după infectarea a zeci de cadre medicale cu noul coronavirus, atrage atenția asupra riscului uriaș de a îngenunchia sistemul medical înainte chiar ca numărul prea mare de pacienți să o facă.

Read more: PMP cere măsuri ferme pentru protejarea personalului medical, după ce zeci de angajați ai SJU...
Joomla SEF URLs by Artio