PSD Prahova urmează să îşi aleagă, în această săptămână, noua structură de conducere, la expirarea mandatelor anterioare. Acelaşi lucru se întâmplă, zilele acestea, şi în organizaţiile Ploieşti şi Câmpina. Liderii social-democraţi anunţă unele schimbări în birourile politice şi se arată încrezătoare că vor obţine rezultate bune la alegerile locale.

 

La organizaţia Ploieşti, actualul lider, viceprimarul Cristian Ganea, este singurul candidat pentru funcţia de preşedinte. El susţine că noua echipă va trebui să lupte pentru un rezultat bun la alegerile locale, care, în viziunea social-democraţilor, se traduce prin câştigarea funcţiei de primar şi a majorităţii în Consiliul Local. "Voi candida alături de un Birou Politic Local în care vor exista anumite schimbări.  În cazul în care voi fi reconfirmat în funcția de președinte al PSD Ploiești, atât eu cât și colegii cu care voi face echipă avem ca obiectiv să câștigăm alegerile locale, indiferent de numele candidatului Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al Ploieștiului”, a afirmat Cristian Ganea.

Conferinţa de alegeri pentru nou conducere a PSD Ploieşti e programată în această seară. Tot în această perioadă sunt programate alegeri şi în PSD Câmpina. Seria va fi închisă, joi, de organizaţia judeţeană. Şi aici, actualul preşedinte, Bogdan Toader, este singurul candidat înscris până acum.

"Vor exista modificări în Biroul Politic Județean. Voi candida alături de o echipă nouă. Suntem încrezători în șansele noastre la alegerile locale din vară, astfel că, imediat după ce va fi validat noul Birou Politic Județean, vom intra în precampanie. Ne-am propus ca până pe 15 februarie să finalizăm lista candidaților la alegerile locale", a declarat Bogdan Toader, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova şi al PSD Prahova.

Joomla SEF URLs by Artio