Alianța  2020 USR-PLUS s-a situat pe primul loc, la alegerile europarlamentare, în cele două municipii din Prahova, dar și în alte localități din județul în care, în clasamentul general, a ocuat locul al doilea, situându-se înaintea PSD.

 

Conducerea USR Prahova a anunțat că Alianța 2020 USR-PLUS a câștigat alegerile europarlamentare în Ploiești, Câmpina, Breaza, Păulești și Blejoi. "Ploieștenii demonstrează că s-au săturat de combinația de hoție, minciună, corupție și incompetență care a marcat municipiul de mult prea mult timp. Alianța 2020 USR-PLUS a primit cele mai multe voturi în Ploiești și în Câmpina și a ieșit pe locul al doilea în topul încrederii prahovenilor, surclasând PSD. Este momentul în care schimbarea politicii locale nu mai este un vis și în care putem privi cu încredere spre ziua de mâine. Le mulțumim tuturor celor care s-au mobilizat și au ieșit la vot și în special românilor plecați din țară, care au stat multe ore la cozi pentru un drept călcat în picioare de actuala guvernare", au transmis liderii organizației județene.

”Rezultatul acestor alegeri este încărcat de semnalul schimbării si este un mesaj puternic transmis întregii clase politice. Incompetența, hotia si aroganta nu pot fi tolerate la nesfârșit. USR și noua clasă politică trebuie să se pregătească  pentru a confirma, prin integritate, competență și respect pentru lege, încrederea acordată din partea cetățenilor. Este un pas înainte și un prilej de bucurie, dar si un moment de reflecție pentru tot ce mai avem de facut pentru a reusi transformarea României. Cred că este momentul ca și celelalte forțe de opoziție să decidă că integritatea, competența și respectul pentru lege trebuie să reprezinte cuvintele de ordine. Trebuie să ne pregătim împreună pentru o viitoare guvernare dificilă și să fim conștienți că dacă eșuăm, oferim un colac de salvare pentru PSD, pentru corupție și pentru incompetență”, a declarat George Marussi, președintele USR Prahova.

"Suntem cu toții sătui ca Ploieștiul să fie un pol al corupției, ca aerul să fie irespirabil cu complicitatea autorităților, să vedem cum se dărâmă la propriu cultura prahoveană, să asistăm neputincioși la jaful banului public și la proiecte publice blocate în primăriile din județ! 26 mai trebuie să rămână în istorie ca ziua în care a început schimbarea județului Prahova. Avem nevoie de voi și pe mai departe! Împreună, ajungem departe", se mai arată în mesajul conducerii organizației județene, în contextul rezultatului obținut la alegerile europarlamentare.

"De astăzi, se ridică un nou val de oameni! România a spus: e destul! Civismul a învins mașinăria de partid! Eroii zilei de ieri sunt românii din diaspora! Să aștepți opt, nouă ore pentru a vota, asta e cea mai bună lecție pentru noi, ceilalți, rămași acasă! Le mulțumesc prahovenilor și ploieștenilor pentru voturile lor: cu toții, am transmis un mesaj excepțional către Europa!

Mulțumiri și USR-iștilor din toate filialele județului – Ploiești, Câmpina, Starchiojd, Măneciu, Bucov, Ariceștii Rahtivani, Plopeni, Poienarii Burchii, Vălenii de Munte, Urlați, Tîrgșoru Vechi, Breaza, Sinaia, Gornet Cricov, Băicoi și Păulești!

Fără hoție ajungem departe!" a transmis și deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu.

Joomla SEF URLs by Artio