Fostul primar şi senator ploieştean Andrei Volosevici a reacţionat oficial astăzi, după apariţia unor informaţii privind o presupusă trecere a sa la PSD. Politicianul a dezminţit zvonul şi a declarat că nu a luat nicio decizie privind apartenenţa politică.

 

"Ca urmare a informațiilor vehiculate astăzi in anumite publicații din presa locală, doresc să fac următoarea precizare: în momentul în care voi decide înscrierea într-o formațiune politică, voi anunța public prin intermediul paginilor personale de facebook. Orice alte știri sau zvonuri neconfirmate de mine reprezinta simple speculații", a reacţionat Andrei Volosevici, după apariţia în spaţiul public a unor informaţii care îl dădeau trecut la PSD, alături de fostul preşedinte al ALDE Prahova, Graţiela Gavrilescu. De altfel, şi aceasta a negat zvonul.

Informaţia apare după ce Andrei Volosevici a confirmat oficial că vrea să candideze în 2020 pentru un nou mandat de primar în Ploieşti şi, coincidenţă sau nu, fix după ce un fost colaborator al acestuia, Alexandri Nicolae, anunţase public că a demisionat din PSD tocmai pentru a se alătura proiectului lui Volosevici.

 

Joomla SEF URLs by Artio