Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova şi al Consiliului Judeţean, a anunţat oficial, vineri, că primarul comunei Bărcăneşti s-a alăturat echipei social-democrate. După un mandat de viceprimar şi unul de primar, din partea PNL, edilul va candida la alegerile locale din acest an din partea PSD.

 

"Echipa PSD Prahova devine mai puternică! Mă bucur că încă unul dintre oamenii competenți ai administrației locale prahovene, domnul Valeriu Lupu, primarul comunei Bărcănești, s-a alăturat echipei PSD Prahova! Este încă o dovadă a faptului că Partidul Social Democrat formează echipe de încredere, apropiate de oameni și care lucrează în folosul comunităților locale!", a transmis Bogdan Toader, într-un mesaj publicat vineri pe pagina sa oficială de Facebook, însoţit de o fotografie alături de edilul din Bărcăneşti.

"Sunt sigur că, împreună, vom continua să modernizăm comuna Bărcănești, să dezvoltăm fiecare sat component al acesteia, așa cum am făcut și până acum, în perioada 2012-2020, când domnul Valeriu Lupu s-a aflat la conducerea administrației locale, ca viceprimar și, ulterior, ca primar. Experiența sa administrativă este un punct forte pentru viitoarele proiecte destinate dezvoltării localității, pentru că doar un primar capabil și devotat poate să asigure bunăstare și siguranță comunității locale! Bun venit în rândul social-democraților prahoveni, domnule Valeriu Lupu!", a mai transmis preşedintele PSD Prahovaşi al Consiliului Judeţean.

 
Joomla SEF URLs by Artio