Alegerile derulate, joi seară, la PSD Prahova l-au reconfirmat pe Bogdan Toader în funcție de președinte al organizației.

 

"Trebuie să ne mobilizăm și să arătăm, prin faptele noastre, prin atitudinea noastră, că am înțeles unde s-a greșit și să continuăm să luptăm și să muncim pentru ca interesul cetățenilor să fie cât mai bine reprezentat. Am încredere că social-democrația din România are toate premisele de redresare în perioada care urmează. Au trecut doar două luni de când liberalii au ajuns la Putere, interval scurt de timp, în care au reușit să ducă în derizoriu instituțiile statului român, au distrus conceptul de separație a puterilor în stat, președintele se implică în deciziile luate de Guvernul Orban, iar Guvernul liberal a ajuns să își asume răspunderea pe legi esențiale pentru România, inclusiv pe bugetul de stat, au abandonat marile proiecte de infrastructură rutieră și este limpede că liberalii nu vor crește alocațiile pentru copii sau pensiile, așa cum s-a aprobat prin legile care au trecut prin Parlamentul României. Partidul Social Democrat a rămas singurul partid în Opoziție și este de datoria noastră să trezim spiritul dreptății în rândul românilor. Avem această obligație, pentru că, altfel, România va ajunge să fie condusă de o clică de profitori, care va continua să ia decizii împotriva cetățenilor. Trebuie că continuăm modernizarea spitalelor și a infrastructurii rutiere, să dăm tot ce avem mai bun pentru ca oamenii să fie mulțumiți de politicile publice locale, iar noi, la rândul nostru, să știm că facem tot ceea ce este corect și normal pentru dezvoltarea județului nostru!", a declarat Bogdan Toader.

Tot joi seară au fost aleși și membrii noului birou de conducere al PSD Prahova: Cornel Nanu - președinte executiv, Rodica Paraschiv - secretar executiv, vicepreședinți:  Mircea Cosma, Laura Moagher Fulgeanu, Ludmila Sfîrloagă, Cristian Ganea, Radu Oprea, Răzvan Ursu, Andrei Nicolae, Rareș Enescu, Daniel Sepși, Robert Vâscan, Florin Constantin, Sorin Popa, Alexandru Hurloiu, Adrian Bucur, Georgiana Ardelean, Adrian Lungu

Joomla SEF URLs by Artio