OUG 13 revine pe firmament, prin vocea liderului PSD. Liviu Dragnea îi cere ministrului Justiţiei să prezinte cât mai repede un proiect privind amnistia şi graţierea. Potrivit digi24.ro, Dragnea îl acuză pe Tudorel Toader că nu a făcut nimic în această privinţă. Şeful PSD spune că dacă în săptămânile următoare Tudorel Toader nu va prezenta un proiect privind amnistia şi gratierea, atunci va cere CEx PSD să ia o decizie. Termenul final pentru adoptarea aministiei și grațierii ar fi finalul acestui an.

 

În urmă cu o zi, Liviu Dragnea declara altceva. „Nu am discutat cu Tudorel Toader despre vreo OUG de amnistie, nici cu doamna ministru Dăncilă, sunt convins că nu se va adopta niciun fel OUG de amnistie pe 1 decembrie sau în jurul acestei date”, a declarat luni Liviu Dragnea, președintele PSD.

 

Întrebat dacă dacă acest lucru se va întâmpla după 1 decembrie, Liviu Dragnea a răspuns, doar în urmă cu o zi: „Nu știu domnișoară. Nu cred ca se va.... Eu nu sunt în guvern. Nu s-a discutat așa ceva.”
Sursa: Digi24

Joomla SEF URLs by Artio