adrian_nastase_crop
Deputatul Adrian Năstase, reprezentant al alegătorilor din colegiul prahovean arondat zonei Mizil regretă, ironic, pe blogul personal, că nu a angajat-o pe Elena Udrea ca avocat în dosarele Zambaccian, având în vedere că aceasta s-a descurcat de minune în dosarul casei de pe Strada Mihăileanu, deschis împotriva preşedintelui Traian Băsescu.

"În ceea ce priveşte dosarele mele, în calitate de şefă de cabinet a lui Băsescu, probabil că Elena Udrea ştie exact cine şi de ce a făcut acele dosare. Am totuşi un regret - faptul că nu i-am propus să mă apere, ca avocat, în dosarul Zambaccian, pentru că, am văzut, în dosarul Mihăileanu, s-a descurcat minunat!", scrie Năstase pe blog, citat de Newsin.

Haiosul Adrian şi principiile sale de camaraderie

Deputatul Năstase continuă: "La acest sfârşit de săptămână, am admirat-o pe Elena Udrea în două ipostaze inedite: în primul rând, jucând baschet cu Marian Vanghelie. În al doilea rând, aruncând-o la gunoi pe colega sa de concerte la malul mării, Monica Ridzi, concerte menite a o trimite în exil, la Bruxelles, pe fiica lui Băsescu. O adevărată camaradă", completează social-democratul pe blogul său.

"Verticali, colegii Monicăi Ridzi! După ce Băsescu a lansat îndemnul „Şo pe ea!”, unii dintre ei, pentru a arăta de ce parte sunt, înainte de viitorul congres cu alegeri, au sărit cu bocancii pe fosta şefă a echipei de speranţe a PDL-ului, uitând că ea s-a "sacrificat" pentru trimiterea la Bruxelles a unui anumit candidat "independent". Adevărate caractere!", continuă Năstase.
El ironizează apoi calităţile de avocat ale ministrului Elena Udrea, mărturisind că regretă că nu a angajat-o să-l apere în dosarele Zambaccian, după ce aceasta a reuşit să câştige procesul pentru Traian Băsescu în dosarul Mihăileanu.

Năstase şi logica tăcerii

Din expunerea fostului premier al României tragem o concluzie clară:  printre altele, Năstase condamnă lipsa de camaraderie a pedeliştilor în susţinerea Monicăi Iacob Ridzi, fost ministru democrat-liberal al cărui nume se regăseşte într-un dosar instrumentat de procurorii anticorupţie. Urmărind logica lui Adrian Năstase, Monica Iacob Ridzi ar fi trebuit, probabil, să fie cumva „protejată” de pedelişti care, domnule, se mai află şi la putere de câţiva ani încoace. Nu ne miră acest tip de logică a unuia dintre cei mai bogaţi foşti premieri ai României, dacă răsfoim filele de istorie recentă a României post-decembriste.

La sfârşitul anilor 90, atunci când Convenţia Democrată a venit la putere, o cohortă de pesedişti îl însoţeau, frăţeşte, la DNA, pentru a-ţi ţine pumnii, pe fostul deputat pesedist Gabriel Bivolaru, reţinut de procurori, la vremea respectivă, pentru câteva mizilicuri, printre care şi devalizarea unei bănci. Paguba a fost de 2000 de miliarde de lei, bani nerecuperaţi niciodată.

Atunci, alături de Adrian Năstase, toată floarea social-democrată a făcut un mini-miting la intrarea în Parchetul General, aruncându-i bezele lui Bivolaru şi transmiţându-i acestuia toată susţinerea „camaraderească” pe care o merita un corupt emanat de partidul celor trei trandafiri. Acest moment emoţionant a fost transmis de televiziunile mondiale, pentru că penibilul situaţiei în care nişte deputaţi susţin, în faţa Parchetului, un devalizator de bănci reprezintă, într-adevăr, un fapt senzaţional pentru orice telespectator al lumii civilizate.

Joomla SEF URLs by Artio