Buget CSM. Bogdan Hodorog, consilier municipal PMP Ploiești: O lege strâmbă poate duce la dispariția sportului ploieștean de performanță

Written by Administrator Category: Politic Created: Wednesday, 05 April 2017 20:50

bogdan hodorog pmpConsilierul municipal ploieștean Bogdan Hodorog (PMP) a postat un mesaj pe rețeaua de socializare Facebook în care exprimă punctul de vedere al organizației politice pe care o reprezintă privitor la scandalul legat de bugetarea Clubului Sportiv Municipal Ploiești. Postarea integrală a consilierului local:

Eu şi colega mea, Oana Claudia Sălceanu, reprezentanţii Partidului Mişcarea Populară în Consiliul Local Ploieşti, am susţinut, ieri, necesitatea alocării de fonduri prin bugetul Municipiului Ploiesti, către Clubul sportiv Municipal.

Clubul, care descoperă şi formează talentele sportive ploieştene, are nevoie, în anul 2017, de buget pentru asigurarea hranei, participarea la competitii si plata deplasărilor juniorilor care îl reprezintă. Din păcate, o lege strâmbă şi interpretarea mecanica, fac ca, deocamdată, clubul să nu primească finanţarea dorită.

Viza de legalitate pe propunerea de buget alocat CSM Ploieşti a fost acordată, dar suma necesara pentru deplasari, hrana, participarea la competitii este de 0 lei. Ne exprimăm speranţa că această situaţie se va îndrepta si se va stabili în ce condiţii bugetele locale pot susţine activităţile sportive ale asociaţiilor municipale. Dacă acest lucru nu se va întâmpla foarte repede, riscăm dispariţia sportului ploieştean de performanţă.

Sursa: Facebook/Bogdan Hodorog

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.