Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și candidatul liberal la președinția Consiliului Județean Prahova la alegerile locale din acest an, s-a întâlnit, miercuri, la Vila Lac 2, cu președintele Klaus Iohannis, acolo unde liderii formațiunii politice s-au reunit pentru a discuta strategia în vederea declanșării alegerilor anticipate.

 

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și unul dintre cei patru prim-vicepreședinți ai PNL, a participat la întâlnirea de aseară alături de lideri liberali precum Raluca Turcan, Rareș Bogdan, Alina Gorghiu, Iulian Dumitrescu, Gheorghe Flutur și Vasile Blaga. Scopul reuniunii a fost găsirea unei soluții pentru a contracara intenția parlamentarilor PSD de a absenta de la învestirea guvernului Orban II, ceea ce ar face imposibilă atingerea cvorumului necesar ședinței și amânarea alegerilor anticipate.

Declanșarea anticipată a parlamentarelor reprezintă obiectivul de prioritate zero al lui Iohannis și al PNL. Și senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, și-a exprimat de mai multe ori, până acum, susținerea pentru anticipate, considerând că "PNL este singurul partid capabil să trimită PSD pentru mult timp în Opoziție, acolo unde este locul" și convins că "România are nevoie de un guvern liberal reformator, capabil să modernizeze România, și de o administrație liberală la nivel local."

Iulian Dumitrescu este unul dintre oamenii pe care președintele Klaus Iohannis a contat în permanență. Ca prim-vicepreședinte al partidului pentru mediul de afaceri și societate civilă, președintele PNL Prahova și candidatul PNL la președinția CJ Prahova a vorbit în susținerea lui Iohannis la aproape toate evenimentele din campania prezidențială la care a fost prezent și șeful statului. De asemenea, senatorul a fost prezent, din partea PNL, și la Cotroceni, acum două săptămâni, la consultările pe care șeful statului le-a organizat cu partidele parlamentare, pentru învestirea noului Guvern.

Joomla SEF URLs by Artio