Cătălina Bozianu, deputat de Prahova: "PNL nu știe, nu poate sau nu vrea să facă opoziție la PSD. Fără liberali, nu putem contesta noul Cod administrativ la CCR"

Written by Ioana POPA Category: Politic Created: Wednesday, 11 July 2018 13:38

catalina bozianuDeputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu anunță intenția Mișcării Populare de a contesta, la Curtea Constituțională, noul Cod administrativ, adoptat luni în Parlament. Aceasta acuză însă PNL că nu susține demersul PMP care, în aceste condiții, devine imposibil de pus în practică.

"Am spus-o de mai multe ori în apariții publice și o repet: PNL nu știe, nu poate sau nu vrea să facă opoziție la PSD. Luni seara și ieri am avut dovada certă a acestei stări de fapt, cu prilejul votării aberantului Cod administrativ. Nu doar că acest act normativ, căruia parlamentarii Partidului Mișcarea Populară i s-a opus încă de când ni s-a arătat forma propusă de PSD, a fost adoptat și cu voturi peneliste, dar partidul lui Ludovic Orban refuză până și demersul nostru de contestare a codului la Curtea Constituțională.

Din păcate, fără semnături PNL, nu putem trimite la CCR contestația asupra unei legi care conține cel puțin două prevederi revoltătoare: impunerea de facto a limbii maghiare ca a doua limbă oficială a statului român și instituirea pensiilor speciale ale aleșilor locali, care crează o nouă categorie de privilegiați pe banii românilor.

Îmi exprim speranța că membrii de bună-credință ai PNL, care înțeleg cât de important este să ne unim forțele împotriva guvernării PSD-Dragnea, vor pune presiune pe liderii naționali astfel încât acest partid să înceapă să facă opoziție reală, și nu doar de paradă" este apelul lansat de parlamentarul PMP de Prahova Cătălina Bozianu.

Sursa: Facebook/ Cătălina Bozianu

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.