Cătălina Bozianu, deputat de Prahova: "Viorica Dăncilă, un anti-model pentru femeile din Politica. Singura calitate a sa este obediența față de Liviu Dragnea"

Written by Ioana POPA Category: Politic Created: Thursday, 28 June 2018 07:09

catalina bozianu parlament cdepPreședintele PMP Prahova al Organizației de Femei a Partidului MIșcarea Populară a lansat un comentariu dru la adresa premierului Viorica Dăncilă, după moțiunea de cenzură care a trecut ieri prin Parlament.

"Am votat moțiunea de cenzură împotriva cabinetului Dăncilă din convingerea că acest Guvern este o mostră de incompetență și de iresponsabilitate care riscă să declanșeze o catastrofă socială și economică în România. Un guvern care condamnă România la subdezvoltare.

Totodată, ca președinte al Organizației de Femei a Partidului Mișcarea Populară, consider că d-na Viorica Dăncilă reprezintă un anti-model pentru femeile implicate în politică. D-na Dăncilă nu dovedește nicio competență pentru ocuparea funcției de prim-ministru, nici la nivel de reprezentare de înaltă ținută, nici la nivel de activitate guvernamentală. Singura «calitate» pentru care a fost numită și desemnată în această demnitate - cea mai importantă din punct de vedere al funcționării statului - este obediența față de Liviu Dragnea. În aceste condiții, împreună cu toți colegii din Partidul Mișcarea Populară și din opoziție, cred că plecarea acestui guvern este o urgență pentru România.

Din păcate, nu am reușit de această dată. Cauzele sunt multiple, însă cea mai importantă pentru noi ține de lipsa de coerență și de coordonare a acțiunii parlamentare a opoziției. Cred că lecția cea mai importantă a acestui moment este aceea că trebuie să lăsăm deoparte ambițiile și orgoliile personale și să ne unim în mod real eforturile pentru a scăpa România de pacostea numită «guvernul Dăncilă»", a transmis deputatul de Prahova Cătălina Bozianu.

Sursa: Facebook/ Cătălina Bozianu

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.