Deputatul de Prahova Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova și președinte interimar al Organizației de Femei din cadrul formațiunii politice la nivel național, a transmis, vineri un mesaj ferm către colegele sale de partid, cu privire la rolul important pe care îl vor avea în pregătirea europarlamentarelor din 2019.

La Sinaia a avut loc, vineri, prima întrunire a Colegiului Național al Organizației de Femei a Partidului Mișcarea Populară. La reuniune au participat aproape 100 de membre ale PMP, dar și fostul președinte al României, Traian Băsescu, președinte de onoare al PMP, alături de președintele PMP, Eugen Tomac, și de președintele executiv al partidului, Marius Pașcan.

"Am stabilit împreună ca, până la 15 ianuarie, să încheiem procesul de alegere a conducerii în toate filialele județene ale OFPMP, iar, în luna martie, să organizăm Congresul Național, pentru că alegerile europarlamentare bat la ușă. Trebuie să ne mișcăm cu viteză și să respectăm calendarul pe care l-am fixat, pentru că obiectivul nostru pentru anul 2019 este să fim o organizație eficientă electoral. Avem ambiția să fim motorul partidului care asigură cel mai bun contact cu românii, în alegerile de anul viitor. Nu vreau ca domnii să se simtă jigniți, dar eu cred că noi, femeile, avem și mai multă răbdare, și mai multă pricepere, și mai multă putere de muncă «la firul ierbii», acolo unde încrederea oamenilor se câștigă cu eforturi mai mari", a transmis, cu prilejul Colegiului Național al Organizației de Femei a PMP, Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova și președintele interimar al OFPMP.

"Alegerile europarlamentare mi se par extrem de importante pentru definirea partidului şi mi se pare extrem de important ca PMP să obţină un scor bun, pentru că este singurul partid care poate duce mesajul unionist în parlamentul european. Pe de altă parte, este un partid care poate promova interese generale ale României şi de aceea i-am atenţionat că trebuie să aibă o bună structură organizatorică în teritoriu şi o bună selecţie a oamenilor. Toţi trebuie să fie oameni care să ştie ce este Uniunea Europeană, să aibă Tratatul de la Lisabona citit, să ştie cum funcţionează instituţiile europene, care sunt priorităţile, care sunt problemele uniunii şi cum vor răspunde în calitate de reprezentanţi ai României în Parlamentul European acestor probleme pe care le au UE şi implicit România. Am pus un accent deosebit pe calitatea oamenilor“, a declarat Traian Băsescu, preşedinte de onoare al PMP.

Joomla SEF URLs by Artio