Deputatul Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, îi cere public explicații lui Victor Costache care joi a demisionat din funcția de ministru al Sănătății, în plină criză cauzată de epidemia de coronavirus.

 

"Victor Costache, ministrul demisionat al Sănătății, ne este dator cu o explicație pentru gestul său. Pentru că, dacă el este dictat de vicii grave de sistem pe care nu le poate gestiona, are obligația legală și morală de a ni le comunica. În absența unei explicații sincere și detaliate, cred că suntem îndreptățiți să-l considerăm, moralmente, un dezertor", a apreciat deputatul PMP de Prahova.

Cătălina Bozianu a cerut responsabilitate din partea guvernanților. "În altă ordine de idei, cred că membrii Guvernului au, în aceste zile, obligația de a se comporta cel puțin la nivelul pe care îl pretind cetățenilor care le plătesc salariile - cu RESPONSABILITATE. Este profund necinstit să umbli toată ziua cu responsabilitatea în gură pe la televizor și tu să te comporți iresponsabil sau să fugi de responsabilități", apreciază președintele PMP Prahova.

Joomla SEF URLs by Artio