Partidul Mişcarea Populară a depus luni la Biroul Electoral Judeţean lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Prahova. Preşedintele filialei judeţene, deputatul Cătălina Bozianu, candidează pentru funcţia de preşedinte al instituţiei şi se laudă că PMP intră în această competiţie "fără paravane", cu aluzie la "alianţele toxice" făcute de alte partide.

 

"Inspiraţi de modelul preşedintelui Traian Băsescu, avem curajul să venim în faţa prahovenilor noi înşine, fără paravane. Noi nu ne ascundem după alianţe politice toxice, aşa cum este alianţa PSD-Pro România, sau după alianţe politicianiste ieftine, cum este alianţa PNL-USR. Ei au făcut alianţe între partide, noi facem alianţe doar cu prahovenii. Ceea ce nu înţeleg liderii judeţelui este că oamenii s-au săturat de candidaţi slabi şi de combinaţii politice. De pildă, este inadmisibil ca alegătorii liberali care au votat în trecut PDL şi Traian Băsescu să nu aibă propriul candidat în Câmpina şi în alte oraşe şi comune din Prahova", a declarat Cătălina Bozianu laieşirea de la Biroul Electoral Judeţean.

"Îmi doresc ca Prahova să devină cel mai dezvoltat judeţ din România. Putem face acest lucru numai dacă promovăm proiecte realiste în sănătate, ca de exemplu construcţia de dispensare în toate localităţile, nu realizarea de spitale pe hârtie, dacă Consiliul Judeţean devine partenerul de nădejde şi sprijină fermierii, dacă promovăm oameni, locuri şi produse ale noastre, dacă în fiecare uliţă din judeţ vor exista apă, canal, iluminat, gaze, dacă sprijinim întreprinzătorii mici şi mijlocii, deoarece ei generează locuri de muncă", a mai declarat Cătălina Bozianu.

În privinţa listei de candidaţi, aceasta este deschisă tot de Cătălina Bozianu. Pe locul al doilea se află viceprimarul municipiului Câmpina, Adrian Piţigoi, pe trei este avocata Adina-Elena Chiţu, iar pe patru se află Dragoş-Lucian Rădulescu, lector la UPG şi candidatul PMP pentru Primăria Ploieşti. Pe listă se mai află, în ordine, Mariana-Gabriela Şerban, inginer chimist, Nicolae Măruntu, jurist, Gabriel-Stelu Andrei, instructor auto, Mihai-Severian Dragomir, inginer zootehnist, Constantin Ababei, economist, şi Bogdan-Cornel Şandru, inginer proiectant.

Joomla SEF URLs by Artio