PMP Prahova a decis cine va candida, din partea  organizației, la alegerile parlamentare.

 

Lista de candidați pentru Senat este deschisă de Adrian Pițigoi, viceprimarul în funcție al municipiului Câmpina, în timp ce lista pentru Camera Deputaților este deschisă de președintele PMP Prahova, Cătălina Bozianu, care încearcă astfel să obțină un al doilea mandat în Parlamentul României. Și în prezent, aceasta este deputat de Prahova.

"Le mulțumesc colegilor din organizația PMP-Prahova și din conducerea națională a Partidului Mișcarea Populară pentru onoarea de a deschide lista de candidați pentru un nou mandat de deputat.

Venim în fața dumneavoastră cu două echipe de candidați formate exclusiv din prahoveni care au câștigat respectul, încrederea și votul oamenilor din comunitățile în care trăiesc. Eu sunt și rămân un om dedicat mai ales administrației publice locale, rezolvării cu prioritate a problemelor cu care se confruntă oamenii acasă. Adică în comună, în oraș, în județ. De asemenea, pentru Senat, lista este deschisă de colegul nostru, Ioan Pițigoi, viceprimar în funcție al Municipiului Câmpina, unul dintre cei mai buni administratori pe care îi are județul la ora actuală. Pe listele noastre găsiți oameni buni, cinstiți, care țin la localitatea și la județul în care trăiesc, care vor și pot să îndrepte lucrurile atât în comunitatea locală, cât și în România întreagă: pe doamnele Mihaela Vlăsceanu de la Măneciu, un om implicat, care a făcut mult bine semenilor săi din comună, și Alexandra Bran de la Breaza, unul dintre tinerii cei mai de perspectivă din politica prahoveană, precum și pe domnii Cristian Goidan de la Drăgănești, Tudor Macovei de la Iordăcheanu sau Auraș Sălceanu de la Valea Călugărească.

Suntem oameni ca tine, care țin cu tine. Îți ascultăm vocea și vom fi vocea ta la București", le-a transmis Cătălina Bozianu viitorilor săi alegători.

Joomla SEF URLs by Artio