Aflată la al doilea mandat în forul legislativ ploieştean, social-democrata Sanda Dragulea a anunţat public, miercuri, într-un mesaj pe reţeauea de socializare Facebook, că susţine echipa lui Andrei Volosevici.

Consilierul ploieştean şi-a explicat opţiunea de a susţine candidatul PNL la Primăria Ploieşti, afirmând că Volosevici a demonstrat că poate transforma Ploieştiul într-un oraş de frunte. "Astăzi am decis să fac un pas important pentru activitatea mea politică şi administrativă. Pentru că îmi doresc ca Ploieştiul să redevină un oraş de frunte, din toate punctele de vedere, am ales să intru în echipa celui care a demonstrat că acest lucru se poate realiza: Andrei Volosevici. Cred în schimbarea în bine a oraşului şi a judeţului nostru, mă voi lupta pentru asta, iar decizia de a susţine echipa Andrei Volosevici - Iulian Dumitrescu vine ca o consecinţă firească a dorinţelor mele", a anunţat Sanda Dragulea, într-un mesaj publicat pe profilul ei de Facebook.

Sanda Dragulea a fost aleasă în Consiliul Local Ploieşti în 2012, când a candidat din partea PSD pe listele USL, şi din nou în 2016, tot din partea PSD. În afară de politică şi administraţie locală, ea se ocupă şi de o firmă care oferă servicii de administrare la asociaţiile de locatari. În teorie, asta o poate transforma într-o piesă importantă în relaţia dintre autorităţile locale şi asociaţiile de proprietari, în timp ce placarea ei ar putea totodată şi să slăbească organizarea de la PSD Ploieşti.

 

Joomla SEF URLs by Artio