semcu_pnlCNeX al PNL a decis, cu 25 de voturi pentru şi trei împotrivă, demiterea lui Adrian Semcu din funcţia de preşedinte al PNL Prahova. Acelaşi for va stabili şi componenţa Biroului Interimar Judeţean al PNL Prahova, după ce, în aceeași ședință terminată cu puțin timp în urmă, s-a votat și dizolvarea Biroului Politic Teritorial. Cu alte cuvinte, liberalii prahoveni intră într-o etapă de pregătire pentru alegeri în organizaţia prahoveană.

Acum câteva zile, Adrian Semcu trimitea o scrisoare către liberalii prahoveni, în care îi acuza pe cei care vor înlocuirea sa de luptă pentru acces la ciolan, fără legătură cu motivele oficiale invocate de aceștia. Totodată, președintele PNL Prahova cerea organizarea de alegeri interne.

„Le cer puciştilor să cădem de acord asupra acestei soluţii (organizarea de alegeri interne - n.r.), indiferent de verdictul care va fi dat la Consiliul Naţional Executiv al PNL. Le garantez public că, şi în situaţia firească, în care forurile superioare ale partidului vor considera valabilă retragerea demisiei mele, sunt de acord să mă supun votului vostru, cei care reprezentaţi cu adevărat Partidul Naţional Liberal", se mai arată în scrisoare.

Mai multe amănunte, AICI.
Joomla SEF URLs by Artio