mircea cosmaÎn discursul susţinut la conferinţa alegerilor din PSD Prahova, Mircea Cosma nu a uitat de oponenţii săi politici, declarând că PDL a dorit să transforme localităţi mari, cum este municipiul Câmpina, în „comune", prin slaba implicare în susţinerea investiţiilor locale.

„Dacă în mod greşit activitatea PDL doreşte să transforme municipiul Câmpina într-o comună, noi dorim ca municipiul Câmpina să fie a doua forţă economică a judeţului Prahova, după municipiul Ploieşti. S-au închis, rând pe rând, aproape toate unităţile economice din Câmpina. Din 36000 de locuri de muncă, azi sunt 6000.

În 1988, municipiul Câmpina dădea o producţie mai mare decât a judeţului Sălaj, azi a depăşit-o, spre cinstea lor, comuna Brazi şi comuna Ariceştii Rahtivani. Sunt doi primari USL care merită aplaudaţi pentru cum au făcut dezvoltarea eocnomică a celor două localităţi. Dacă azi am revenit la locul întâi la PIB pe România, se datoreşte faptului că pe teritoriul comunei Brazi sunt din nou, o mie de megawaţi în funcţiune, prin centrala termoelectrică pornită anul trecut, iar la Ariceştii Rahtivani sunt peste 12000 de locuri de muncă prin cele două parcuri industriale construite acolo", a declarat liderul PSD la conferinţa în care a fost reales preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Prahova. VEZI AICI REZULTATELE COMPLETE ALE ALEGERILOR DIN PSD PRAHOVA

Joomla SEF URLs by Artio