Actualul viceprimar al municipiului Ploieşti, Cristian Ganea, şi-a depus duminică dosarul de candidatură pentru Primăria Ploieşti, din partea Pro România, susţinut de PSD şi PPU(SL). De altfel, cele trei partide care au format recent "Alianţa pentru Prahova" au depus şi lista comună de candidaţi pentru Consiliul Local Ploieşti, care îi are pe primele locuri, în ordine, pe Cristian Ganea, George Botez, Bogdan Lupu, Robert Vâscan şi Anca Agapie.

În discursul ţinut la ieşirea din Biroul Electoral Municipal, candidatul comun al alianţei a amintit că la alegerile din 2016 a avut mai mulţi contracandidaţi cu istorie în PSD, arătându-se încrezător că, acum, "stânga unită" va putea să obţină un rezultat mult mai bun.

"Vrem să venim cu un program de dezvoltare foarte bun, pe care îl vom prezenta în curând cetăţenilor. Sper să reuşim să continuăm toate demersurile în a construi ceva în Ploieşti care să rămână. După cum ştiţi, patru ani de zile nu s-a întâmplat mai nimic în acest oraş. Acum patru ani, când candidam din partea Partidului Social Democrat pentru funcţia de primar, stânga nu a fost unită şi am pierdut. Iată că astăzi stânga s-a unit, suntem o forţă şi avem prima şansă în a câştiga alegerile", a declarat Cristian Ganea.

Primele poziţii pe lista de candidaţi pentru Consiliul Local sunt împărţite în mod egal între PSD şi Pro România, în alternanţă, în timp ce PPU(SL) a primit poziţiile de la 8 la 12, după care se reia alternanţa, însă oricum nu mai contează foarte mult, cel puţin dacă e să ne luăm după actualele sondaje şi estimări privind numărul de mandate care le-ar reveni reprezentanţilor alianţei.

Joomla SEF URLs by Artio