Absent până acum din viața politică, socială și administrativă a județului, USR Prahova s-a dezmeticit, subit, simțind mirosul apropierii alegerilor. Oamenii lasă impresia că vor să miște ceva, orice. Din lipsă de exercițiu comunicațional, după ani în șir în care a dormit în papuci, filiala județeană a acestei organizații politice se cocoață pe un subiect de actualitate și încearcă să-l exploateze în favoarea șefului filialei, George Marussi, senator de Prahova.

 

Așadar, USR anunță, cu surle și trâmbițe, cum le va da peste nas autorităților locale și va combate epidemia de pestă porcină africană cu ... broșuri informative.

Fără comentarii suplimentare, redăm, integral, comunicatul USR Prahova, cu tot cu anexa și un autentic dezacord făcut, cu siguranță, nu din neștiință, cât din aplombul de a face știute măsurile "drastice" luate de useriști împotriva molimei bune de exploatat în pre-campanie electorală.

"COMUNICAT DE PRESĂ

USR Prahova desfășoară o campanie de informare a cetățenilor cu privire la Pesta Porcină Africană

Epidemia care se confundă cu mandatul ministrului Petre Daea și care a făcut ravagii anul trecut este din nou prezentă, inclusiv în județul nostru.

Prinși complet pe nepregătite în faza precedentă a pestei, autoritățile nu au făcut nimic pentru a preîntâmpina reizbucnirea epidemiei, pentru a informa din timp populația sau pentru a pregăti un set de măsuri pe care să le promoveze la nivelul populației măcar acum, după apariția primelor cazuri confirmate.

În urmă cu aproximativ 10 zile, USR Prahova a declanșat o campanie de informare în județul nostru cu privire la pericolul reprezentat de epidemia de Pestă Porcină Africană, la măsurile recomandate și la eventuale soluții pentru a preveni răspândirea acesteia.

Campania, inițiată de senatorul George Marussi, președintele USR Prahova, constă în pregătirea, publicarea și distribuirea unei broșuri de informare și cu măsuri urgente care trebuie luate și pe care o găsiți inclusiv anexată acestui comunicat. De aproape 10 zile, broșura este distribuită în tot județul Prahova de către reprezentanții filialelor locale. 

Noi, cei din USR Prahova, ne-am săturat să așteptăm ca autoritățile noastre să își facă treabă și nu stăm cu mâinile în sân așa cum o fac PSD-ALDE și celelalte partide care dorm în front inclusiv la nivel local și județean.

Cetățenii trebuiesă fie informați și să poată beneficia de îndrumare, mai ales în cazul unor momente de criză, precum cel declanșat în această perioadă de reapariția cazurilor de Pestă Porcină Africană.

USR PRAHOVA"

usr ppa1

usr ppa2

usr ppa3

usr ppa4

Demersul organizației județene USR poate fi considerat redundant, prin efortul de a pune cap la cap informații transmise, deja, de autorități, pe toate canalele. Le vindem un pont useriștilor din Prahova și le spunem că poate mai cu folos ar fi fost, dacă tot au vrut să se ia la trântă cu cei care gestionează criza, să semnaleze eventuale nereguli în aplicarea măsurilor anunțate pentru a preveni răspândirea virusului. De exemplu! Dar asta nu se poate face, desigur, peste noapte, luând cu copy-paste niște fraze și tipărindu-le într-un pliant pe care să-ți pui sigla partidului.

Ce să-i faci? Așa e când tocmai ți-ai amintit că exiști și trebuie cumva să-i anunți și p-ăia cărora le vei cere votul, peste câteva luni.

Joomla SEF URLs by Artio