Deputatul de Prahova Dan Rădulescu atrage atenția asupra unui nou "fenomen" apărut pe pagina calitateaer.ro, acolo unde sunt afișate valorile înregistrate de stațiile din rețeaua naționale de monitorizare a calității aerului. Acesta arată cum depășiri uriașe înregistrate la stația PH 4 (zona Brazi), cu două zile în urmă, au fost rapit anulate.

 

Luni dimineață, parlamentarul de Prahova a publicat informațiile preluate din rețeaua națională de monitorizare, care arătau la stația PH 4 depășiri mari la monoxid de carbon: "Astăzi, chiar în timp ce scriu aceste rânduri, concentrația de monoxid de carbon de la stația de monitorizare PH4 (Brazi) a sărit bine de tot peste limite... La fel a fost și azi-noapte. Monoxidul de carbon, care este un gaz extrem de toxic, provine din arderi incomplete, lipsite de oxigen, coșuri industriale etc. Bună dimineața, Ploiești..."

ph4 monoxid carbon date initiale 2 sept

Ulterior, poluarea a dispărut ca prin minune. Cel puțin de pe monitoarele celor care au accesta informațiile afișate de portalul amintit.

"Ieri, atrăgeam atenția asupra gravelor depășiri ale concentrației de monoxid de carbon înregistrate la stația de monitorizare PH-4, Brazi.

Ce-a făcut APM-ul?

A invalidat, rapid, datele, așa că nu se mai pune...

...și otrăviți, și mințiți!" a comentat parlamentarul USR de Prahova.

ph4 monoxid carbon date invalidate 2 sept

Foto grafice: Facebook/ Dan Rădulescu

Joomla SEF URLs by Artio