În contextul discuțiilor privind proiectul bugetului național pe 2019, deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu a anunțat că așteaptă propunerile edililor din Prahova, pe care să le facă apoi cunoscute, în calitatea sa de parlamentar. Încă de la începutul mandatului, în 2016, Cătălina Bozianu și-a exprimat disponibilitatea de a colabora cu toți primarii din județ, indiferent de culoarea lor politică, în sensul de a facilita legătura oamenilor din administrația locală cu factorii de decizie de la București.

„Ca deputat prahovean în Parlamentul României, principala îndatorire pe care o am este să reprezint și să susțin cu prioritate interesele cetățenilor din toate localitățile județului nostru, indiferent de culoarea politică a primarilor aleși în aceste localități. Am convingerea fermă că noi, oamenii în care prahovenii au investit încredere, trebuie să lăsăm deoparte partizanatul politic și să ne unim forțele, capacitatea de muncă și priceperea pentru a realiza, împreună, proiectele menite să dezvolte județul nostru, orașele și satele noastre. În campania electorală din anul 2016, m-am angajat în fața oamenilor să promovez în Parlament orice demers de natură să contribuie la dezvoltarea Prahovei, fără să țin cont de culoarea politică a primarului. Îmi respect angajamentul", a transmis Cătălina Bozianu.

Edilii pot trimite propunerilor lor pe adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., până miercuri, 11 decembrie 2018, ele urmând să fie susținute ca amendamente la proiectul de Lege a bugetului de stat pe anul 2019, care va intra în dezbaterea Parlamentului în a doua jumătate a lunii decembrie.

"De asemenea, ca deputat, am posibilitatea de a susține punctele de vedere și proiectele pe care le aveți în vedere pentru comunitățile dumneavoastră, ori pot să le cer miniștrilor, pe cale oficială, să răspundă problemelor pe care le ridică situația din orașele și comunele Prahovei. Vă invit de aceea, să-mi trimiteți problemele dvs. pentru a le transforma în întrebări și în interpelări adresate membrilor guvernului. Această invitație are caracter permanent.  Vă asigur că, pe toată durata mandatului meu de 4 ani, veți avea în mine un partener, și nu un adversar politic. Ca om de administrație publică (viceprimar al Municipiului Ploiești în perioada 2008-2012, apoi consilier local și județean), cunosc și înțeleg foarte bine greutățile cu care vă confruntați. Puteți conta, de aceea, pe sprijinul meu" a continuat mesajul transmis de parlamentarul PMP de Prahova.

Sursa: Facebook/ Cătălina Bozianu

Joomla SEF URLs by Artio