Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a comentat mișcările de trupe de la cel mai înalt nivel, produse într-un ritm chiar alert din momentul condamnării definitive și al încarcerării  fostului lider social-democrat Liviu Dragnea. Luni s-a consumat episodul dedicat echipei de consilieri a premierului, demisionarul zilei fiind nimeni altul decât Darius Vâlcov.

"...pentru că nici n-a apucat să se simtă singur în celulă tov. Dragnea, la guvern, vineri, după ora 14:30, după ce au plecat toți angajații, a avut loc un eveniment important – tov. Dăncilă, prim ministru, s-a gândit să-și aleagă consiglierii, pardon, consilierii, doar pe bază de competențe. Așa că a plecat tov. Vâlcov, da, cel cu șpaga prin cimitire și condamnat în primă instanță și a venit, nimeni altul, decât tov. Borza, condamnat definitiv.

Coaliția PSD-ALDE-și-un-pic-UDMR continuă să ignore voința unui milion de români care au semnat pentru Fără penali în Funcții Publice, asta chiar dacă, duminica trecută, pe 26 mai, tocmai a primit un semnal clar că ne-am săturat și vrem o România fără hoție!", a scris Dan Rădulescu pe pagina sa de Facebook.

Odată cu Vâlcov au mai dispărut din peisaj două persoane considerate protejatele sale. Este vorba despre Mihaela Triculescu, înlocuită în funcția de președinte ANAF de Mirela Călugăreanu, care a mai condus instituția în perioada guvernării Tudose, și despre Adriana Cotel, care a plecat de la conducerea CNAS unde interimatul este asigurat deocamdată de actualul vicepreședinte, Răzvan Teohari Vulcănescu.

Joomla SEF URLs by Artio