Deputatul USR Prahova Dan Rădulescu a reacţionat după o propunere controversată făcută de managerului Institutului "Matei Balş", Adrian Streinu Cercel, referitoare la menţinerea în izolare pentru încă trei luni după terminarea stării de urgenţă a românilor peste 65 de ani şi eventual relocarea acestora. Parlamentarul prahovean susţine că proiectul este sinistru şi, invocând declaraţii mai vechi ale lui Streinu Cercel, cere demisia iniţiatorului.

 

"În 2006 spunea că gripa aviară va ucide două milioane de români. În 2020, întâi le bate obrazul celor de la Organizația Mondială a Sănătății, spunându-le că spirtul nu e bun, că știe el, apoi, mai scoate o mărgică – vrea, nici mai mult, nici mai puțin, un «cadru normativ care să stipuleze că nimeni nu va avea voie să se atingă de noi în viitor», «noi» fiind băieții deștepți cu achizițiile din perioada asta, gen firmulița aia de la țară, cu sediul într-o cameră a străbunicii, care a câștigat un contract de 12 milioane de euro pentru achiziționarea de măști... Ieri, ca un mic nazist de mâna a doua, s-a gândit el c-ar fi mai bine să facă un fel de lagăre pentru bunici, mai precis, nu numai să-i izoleze preț de trei luni la domiciliu, dar chiar să-i și despartă de familii. Desigur, a dat și un nume operațiunii, ca să fie sigur că va rămâne în istorie: «Vacanța Mare»", a afirmat Dan Rădulescu, într-un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook.

"Acest sinistru personaj, Streinu Cercel, nu numai c-ar trebui să-și dea demisia, dar trebuie să-și piardă și sprijinul politic de care se bucură de-atâta amar de ani... Că politica asta a scos la lumină tot felul de monștri!", a mai transmis deputatul de Prahova în acelaşi mesaj.

Joomla SEF URLs by Artio