Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu critică intenția Guvernului, de a reduce salariile unui segment din sectorul bugetar, prin trimiterea angajaților, prin rotație, în șomaj tehnic. Acesta acuză faptul că măsurile reale pentru a crește bugetul României sunt amânate "la infinit, indiferent de culoarea politică a guvernării".

 

Parlamentarul de Prahova consideră că, "pentru a avea bani la buget România are nevoie ca de aer de combaterea corupției care duce la risipa de bani publici, de creșterea gradului de colectare a taxelor inclusiv prin digitalizare și combaterea eficientă a infracțiunilor economice, de recuperarea prejudiciilor și confiscarea extinsă și de eficientizarea aparatului administrativ și angajarea pe criterii de competență în toate structurile plătite din banul public".

"Nu trebuie să inventăm noi roata! Însă, nu trebuie să uităm că aceste măsuri sunt amânate la infinit, indiferent de culoarea politică a guvernării! Bugetarii în sine, nu sunt dușmanii nimănui, iar tăierea salariilor nu rezolvă problemele de mai sus! Să fim atenți la cifre, sa măsuram corect, precum croitorul cel înțelept, înainte de a tăia ceva și să nu ne uităm mereu în altă parte, în timp ce banul public este risipit si prost administrat de mai bine de 30 de ani! Și, mai ales, stimați români și iubiți credincioși, să nu ne mai urâm unii pe alții, pentru că, până la urmă, împreună trebuie sa reconstruim o țară! Și, ne convine sau nu, doar împreună vom reuși", a comentat deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu.

În opinia acestuia, "ura asta, care amintește un pic de lupta de clasă comunistă, nu ajută cu adevărat pe nimeni dintre noi. În schimb, ea este folositoare doar acelora care vor să profite de pe urma tuturor celor care muncesc cinstit, plătesc impozite și, la sfârșitul programului, se implică voluntar să-și ajute semenii compensând ceea ce s-a furat tot din banii și munca lor. Sănătate și înțelepciune, tuturor!"

Joomla SEF URLs by Artio