Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a a vut un mesaj dur în replică la anunțul făcut de Carmen Dan, privind demisia de la Ministerul de Interne, în condițiile în care, la momentul respectiv, aceasta se afla pe lista remaniabililor.

 

Comentând declarația făcută de Carmen Dan, cum că situația nu ar avea legătură cu performanțele sale la MAI, ci mai degrabă ar fi una politică, Dan Rădulescu a punctat cam care ar fi principalul reproș la adresa acesteia.

"...vai, tov. Carmen Dan tocmai și-a depus mandatul. Că nu e emoționată și nu are ce să-și reproșeze... Las' că avem noi ce să'i imputăm - 10 august 2018, spre exemplu, abuzurile jandarmeriei și gazatul oamenilor pașnici, momente în care tov. Carmen și-a imaginat, probabil, că e în Bucureștiul anilor '90 și-o fi vrut să-l facă mândru pe tov. Iliescu. Desigur, nu se va întoarce la secretariatul școlii, acolo de unde a plecat, ci în Senatul României, unde nu-i întristare, nici suspin, vorba aia...",a scris deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu, pe pagina sa de Facebook.

Joomla SEF URLs by Artio