După ce a anunțat că toți parlamentarii USR sunt prezenți în Parlament, la votul pentru Guvernul Orban, deputatul Dan Rădulescu a comentat rezultatul de luni, din Legislativ, și a subliniat care sunt așteptările sale de la Cabinetul căruia i-a acordat încrederea.

 

"Voi vota pentru învestirea noului guvern Orban, în baza acordului politic cu PNL, dar acest lucru nu înseamnă că acord și un cec în alb noii guvernări...", a declarat deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu, înaintea votului din parlament.

După anunțarea rezultatului, acesta a revenit cu un mesaj pentru noul Guvern, atenționându-i pe premierul Ludovic Orban și membrii Cabinetului său să nu treacă, acum, la discursurile despre "greaua moștenire" și să se apuce de treabă.

"Cu 240 de voturi pentru noul guvern trece, iar tov. Dăncilă ajunge la coșul de gunoi al istoriei. Din păcate, răul pe care PSD-ul l-a făcut României, va fi greu de vindecat... Sincer, sper să nu aud, de mâine'ncolo, despre «greaua moștenire», ci despre o colectare eficientă a taxelor, despre investiții sustenabile ori despre stârpirea mafiei lemnului, spre exemplu...", a scris Dan Rădulescu pe pagina sa de Facebook.

Joomla SEF URLs by Artio