Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher a atacat PNL pe tema autostrăzii Comarnic - Brașov, cu privire la care Guvernul Orban este așteptat să ia o decizie până la finalul lunii ianuarie, termen anunțat de premier. Parlamentarul arată că, la acest moment, ar fi trebuit să ne aflăm în pragul începerii lucrărilor, având un contract deja semnat, nicidecum în analizarea și căutarea unor variante de finanțare a obiectivului.

 

"Din ranchiună politică, PNL blochează proiectele de autostradă începute de PSD. PSD reușise să parcurgă procedurile pentru Autostrada Comarnic-Brașov, contractul urma să fie semnat în noiembrie 2019, iar lucrările trebuiau să înceapă în 2020. Prin anularea procedurii, PNL îi condamnă pe români la cel puțin încă 4 ani de aglomerație pe Valea Prahovei", a subliniat deputatul PSD de Prahova.

În ultimele săptămâni de guvernare, Executivul PSD a tot anunțat că este la un pas de a semna contractul pentru mult-așteptat autostradă Comarnic - Brașov, dar nimic nu s-a mai concretizat odată cu instalarea Cabinetului Orban. Prezentat ca o prioritate de Guvernul PNL, noul Executiv se află la al doilea termen anunțat chiar de premier pentru a lua o decizie în privința modalității de finanțare: parteneriat public-privat sau de la buget. O decizie este așteptată până la finalul acestei luni.

Joomla SEF URLs by Artio