Deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase îl acuză pe președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, că încearcă să se spele pe mâini în cazul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, cea mai mare unitate sanitară din Prahova, pentru care ministrul Sănătății a cerut retragerea acreditării (VEZI DETALII) în urma controlului inopinat făcut la finalul săptămânii trecute (VEZI DETALII). Parlamentarul cere demisia președintelui CJ Prahova.

"Ministrul pesedist al sănătății, Sorina Pintea, a efectuat, sâmbătă, o vizită inopinată la Spitalul Județean Prahova. În urma situației constatate vizând condițiile dezastruoase în care sunt ținuți bolnavii în spital, ministrul a propus retragerea acreditării spitalului județean aflat în subordinea Consiliului Județean Prahova, consiliu condus de Bogdan Toader, președintele PSD Prahova. În stilul PSD-ist cunoscut de a da vina pe altcineva, Bogdan Toader a declarat că «cei vinovați trebuie să plătească cu funcția» încercând să inducă ideea ca «alții» poartă responsabilitatea. În fapt, principalul vinovat pentru dezastrul de la Spitalul Județean este chiar domnul Bogdan Toader și colegii săi din PSD și ALDE care asigură majoritatea în Consiliul Județean și, care, cu bună știință, nu finanțează ceea ce ar fi imperios necesar, ci doar contracte clientelare, și nici nu urmăresc modul de cheltuire a banilor publici alocați. Tot PSD și ALDE au blocat și construcția unui spital care să respecte standardele europene în Ploiești. Într-adevăr «cineva» trebuie «să plătească cu funcția»”, a transmis deputatul PNL de Prahova, Roberta Anastase, care îl îndeamnă pe președintele CJ Prahova să-și urmeze propriul sfat.

"Domnule Bogdan Toader e momentul să vă opriți din a devasta sistemul de sănătate din Prahova și să demisionați din funcția de președinte al Consiliului Județean pentru ca ploieștenii și prahovenii să beneficieze de condiții decente în spitale", i-a mai transmis Roberta Anastase lui Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, instituția care are în administrare Spitalul Județean de urgență Ploiești. 

Sursa foto: stiripesurse.ro

Joomla SEF URLs by Artio