Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher a reacționat, miercuri, imediat după ce în spațiul public au apărut imagini cu scenele incredibile derulate la Păulești, în care protagoniști au fost adjunctul CSM Ploiești, Lucian Rădulescu, și un echipaj de Poliție (VEZI IMAGINILE).

 

"Am luat la cunoștință cu profundă indignare de atitudinea total nepotrivită a domnului Lucian Rădulescu, în prezent consilier la cabinetul meu parlamentar de la Camera Deputaților.

Sunt consternată de modul în care a reacționat acesta în momentul în care a fost supus controlului în trafic, pe raza comunei prahovene Păulești, iar limbajul folosit și utilizarea legitimației de la Camera Deputaților sunt complet inacceptabile. Acest lucru trebuie evitat de către orice șofer oprit în trafic, la un control de rutină, cu atât mai mult de către o persoană care deține, temporar, o funcție într-o instituție de stat!

Având în vedere situația precizată, am decis să închei orice colaborare cu domnul Lucian Rădulescu, începând chiar de astăzi!", a anunțat Laura Moagher, într-o postare pe Facebook.

În urma celor întâmplate ieri, Rădulescu, director adjunct la CSM Ploiești, s-a ales cu o amendă de  2.875 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut.

Joomla SEF URLs by Artio