Președintele PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, a făcut apel la partidele politice, "să acționeze pentru a lua cele mai bune decizii pentru cea mai mare parte a membrilor societății românești".

 

Parlamentarul de Prahova a anunțat că a votat pentru propunerile legislative prin care se amână plata ratelor la credite pentru persoanele fizice, PFA-uri și ONG-uri până la sfârșitul anului și, pentru trei luni - plata contribuțiilor sociale de către firme și a utilităților pentru trei luni. "Atât eu, cât și majoritatea colegilor mei de la PMP considerăm că, în vremurile de criză acută pe care le trăim, solidaritatea cu oamenii nu trebuie să se manifeste doar declarativ, ci și practic, de către toți actorii din societate și din economie: stat, bănci, ori firme mari care trec mai ușor prin această perioadă".

Mesajul acesteia pentru politicieni, indiferent de partidul din care fac parte, este un apel la unitate, pentru depășirea acestei perioade de criză. "De asemenea, cred că, în acest moment, partidele sunt datoare să treacă peste diferențele ideologice și peste adversitățile politice și să acționeze pentru a lua cele mai bune decizii pentru cea mai mare parte a membrilor societății românești", a transmis deputatul de Prahova Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova.

Joomla SEF URLs by Artio