Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă i-a adresat ministrului pentru Mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat un set de întrebări referitoare la programul național "Start-up Nation", unul pe care îl consideră "perfectibil", dar, totodată, având "potenţialul de a oferi un impuls mediului de afaceri românesc".

 

Parlamentarul i-a cerut ministrului Radu Oprea să precizeze ce planuri are ministerul de resort cu acest program, în anul 2019. Acesta i-a cerut oficialului să anunțe când urmează a fi lansată ediţia din 2019 a programului și care este anvelopa bugetară de care ar urma să beneficieze acesta în anul curent. De aseenea, deputatul PNL Răzvan Prișcă a cerut detalii despre stadiul actual al plăţilor către beneficiarii admişi în sesiunea din 2018.

"Descris ca fiind un program care să vină în sprijinul celor care îşi doresc să îşi dezvolte afaceri în România, programul Start-up Nation este departe de a fi un program perfect, ci este mai degrabă un program ce poate fi perfectibil. Dincolo de iregularităţile sesizate de beneficiari, programul are potenţialul de a oferi un impuls mediului de afaceri românesc", a comentat deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă.

Joomla SEF URLs by Artio